• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Practical Side Of Culinary Arts Education - Externships » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Practical Side Of Culinary Arts Education - Externships

ISBN-13: 9783639713879 / Angielski / Miękka / 2014 / 300 str.

Thibodeaux William
The Practical Side Of Culinary Arts Education - Externships Thibodeaux, William 9783639713879 Scholars' Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Practical Side Of Culinary Arts Education - Externships

ISBN-13: 9783639713879 / Angielski / Miękka / 2014 / 300 str.

Thibodeaux William
cena 276,23
(netto: 263,08 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 276,23
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

The usefulness of externships, students in a university program gaining practical experience in the workplace as a course of study, has long been established in Culinary Arts and other fields requiring high skill levels. Historically, the desired externship outcome was limited to the analysis of a finite quantity of restaurant specifics, and a general overview of a limited number of operational functions. While the students' responsibility for deep learning has increased, teaching methods designed to provide these critically evaluated student outcomes have not evolved at the same pace. Educators still grapple over how educational design can combine the structured teacher-centered learning used in university classrooms with the learner-centered, constructivist approach students utilize in for-profit culinary workplaces. This book examines the roles, reasoning, and behavior of culinary externship stakeholders: student externs, site supervisors, and university educators who facilitate externships under the guidelines of culinary bachelor programs and the rigor of higher education. Each stakeholder's perspective is explored to help students succeed when there is no classroom.

The usefulness of externships, students in a university program gaining practical experience in the workplace as a course of study, has long been established in Culinary Arts and other fields requiring high skill levels. Historically, the desired externship outcome was limited to the analysis of a finite quantity of restaurant specifics, and a general overview of a limited number of operational functions. While the students responsibility for deep learning has increased, teaching methods designed to provide these critically evaluated student outcomes have not evolved at the same pace. Educators still grapple over how educational design can combine the structured teacher-centered learning used in university classrooms with the learner-centered, constructivist approach students utilize in for-profit culinary workplaces. This book examines the roles, reasoning, and behavior of culinary externship stakeholders: student externs, site supervisors, and university educators who facilitate externships under the guidelines of culinary bachelor programs and the rigor of higher education. Each stakeholders perspective is explored to help students succeed when there is no classroom.

Kategorie:
Sztuka
Kategorie BISAC:
Art > General
Wydawca:
Scholars' Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783639713879
Rok wydania:
2014
Ilość stron:
300
Waga:
0.44 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 1.7
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

William Thibodeaux is an Associate Professor with the John Folse Culinary Institute at Nicholls State University where he combines his passion for academics, a love for the urban terrain, and experiential learning. He holds a B.S. in Culinary Arts, a M.ed. in Higher Education, and a Ph.D in Urban Studies.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia