• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Physiology of Taste » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Physiology of Taste

ISBN-13: 9780140446142 / Angielski / Miękka / 1994 / 384 str.

Jean Anthelme Brillat-Savarin;Brillat-Savarin; Anne Marie Drayton
The Physiology of Taste Jean Anthelme Brillat-Savarin Brillat-Savarin                          Anne Marie Drayton 9780140446142 Penguin Books - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Physiology of Taste

ISBN-13: 9780140446142 / Angielski / Miękka / 1994 / 384 str.

Jean Anthelme Brillat-Savarin;Brillat-Savarin; Anne Marie Drayton
cena 66,56 zł
(netto: 63,39 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 66,01 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

First published in 1825, this book is a brilliant treatise on the pleasures of eating and the rich arts of food, wine, and philosophy, written by a famed French gastronome. This edition includes recipes.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Essays & Narratives
Cooking > Reference
Cooking > History
Wydawca:
Penguin Books
Seria wydawnicza:
Penguin Classics
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780140446142
Rok wydania:
1994
Wydanie:
Revised
Numer serii:
000033381
Ilość stron:
384
Waga:
0.28 kg
Wymiary:
19.84 x 12.9 x 2.36
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Brillat-Savarin, Jean Anthelme Brillat-Savarin spent the last twenty five years o... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia