• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Perfect Sausage: Making and Preparing Homemade Sausage » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Perfect Sausage: Making and Preparing Homemade Sausage

ISBN-13: 9780764343025 / Angielski / Miękka / 2013 / 120 str.

Karsten “Ted” Aschenbrandt
The Perfect Sausage: Making and Preparing Homemade Sausage Karsten “Ted” Aschenbrandt 9780764343025 Schiffer Publishing Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Perfect Sausage: Making and Preparing Homemade Sausage

ISBN-13: 9780764343025 / Angielski / Miękka / 2013 / 120 str.

Karsten “Ted” Aschenbrandt
cena 95,79 zł
(netto: 91,23 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 95,66 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 8-10 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Making sausage, mankind's most delectable meat-delivery system, is now within reach for all home chefs and barbecue junkies. Join BBQ master Karsten "Ted" Aschenbrandt as he demonstrates how to make the perfect sausage. From raw ingredients to kitchen gear and gadgets to secret tips for better flavor, this cookbook covers everything you need to know in easy illustrated steps. Packed with nearly 30 different sausage recipes from around the world, you will learn classic styles from the different regions of Germany, including the Berlin currywurst and a bratwurst from Rhineland, as well as merguez, chorizo, and an apple and onion brat. The Perfect Sausage also features 26 recipes you can prepare to showcase your homemade sausage, including sausage pie, sausage and bread shish kebabs, and merguez with tomato polenta. Rounded out with detailed grilling techniques, this is a must-have addition to any grill enthusiast's library.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Barbecue & Grilling
Cooking > Specific Ingredients - Meat
Wydawca:
Schiffer Publishing Ltd
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780764343025
Rok wydania:
2013
Ilość stron:
120
Waga:
0.50 kg
Wymiary:
23.11 x 20.32 x 1.27
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia