• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Pastry Chef's Companion: A Comprehensive Resource Guide for the Baking and Pastry Professional » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Pastry Chef's Companion: A Comprehensive Resource Guide for the Baking and Pastry Professional

ISBN-13: 9780470009550 / Angielski / Miękka / 2008 / 384 str.

Glenn Rinsky
The Pastry Chef's Companion: A Comprehensive Resource Guide for the Baking and Pastry Professional Rinsky, Glenn 9780470009550  - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Pastry Chef's Companion: A Comprehensive Resource Guide for the Baking and Pastry Professional

ISBN-13: 9780470009550 / Angielski / Miękka / 2008 / 384 str.

Glenn Rinsky
cena 102,44 zł
(netto: 97,56 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 101,39 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

With more than 4,800 terms and definitions from around the world plus ten appendices filled with helpful resources, The Pastry Chef's Companion combines the best features of a dictionary and an encyclopedia. In addition to the current terminology of every component of pastry, baking, and confectionary arts, this book provides important information about the origin and historical background of many of the terms. Moreover, it offers coverage of flavor trends, industry practices, key success factors, a resources list, illustrations, and phonetic pronunciations.

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Baking
Cooking > Methods - Professional
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780470009550
Rok wydania:
2008
Ilość stron:
384
Waga:
0.59 kg
Wymiary:
22.76 x 15.34 x 2.34
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

How It All Began v

Acknowledgments vii

About the Authors viii

Terminology A–Z 1–310

Appendices: Baking Resources

Important Temperatures Every Pastry Chef and Baker Should Know 311

Weight and Volume Equivalents for Most Common Ingredients 315

Sugar Cooking Stages 319

Conversion Formulas and Equivalents 320

Seasonal Fruit Availability 323

The 12 Steps of Baking 325

Classic and Contemporary Flavor Combinations 331

What Went Wrong and Why 351

Specialty Vendors 363

Professional Development Resources 366

References 371

Glenn Rinsky is a Certified Executive Chef (CEC), Certified Executive Pastry Chef (CEPC), and Certified Culinary Educator (CCE). A graduate of The Culinary Institute of America, he is Executive Chef–Instructor at Jefferson State Community College in Birmingham, Alabama.

Laura Halpin Rinsky is a Certified Executive Pastry Chef (CEPC) and Certified Culinary Educator (CCE). A graduate of The Culinary Institute of America, she is currently designing and implementing a Hospitality and Culinary Arts Academy for Hewitt–Trussville High School in Trussville, Alabama.

The A–to–Z Guide to Pastry, Baking, and Confectionary Arts

Although there are many individual books on the subject of pastry, there has never been a single comprehensive resource . . . until now. With The Pastry Chef′s Companion, baking and pastry enthusiasts and professionals alike no longer have to lose time searching for definitions, pronunciations, information, and resources.

With more than 4,800 terms and definitions from around the world plus ten appendices filled with helpful resources, The Pastry Chef′s Companion combines the best features of a dictionary and an encyclopedia. In addition to the current terminology of every component of pastry, baking, and confectionary arts, this book provides important information about the origin and historical background of many of the terms. Moreover, it offers:

  • Classic and contemporary flavor trends that reflect today′s pastry palette and industry practices

  • Coverage of the key factors in the production of quality pastry products

  • Listings of specialty vendors, professional organizations, and baking and pastry Web site resources

  • Troubleshooting guide to fixing common baking and pastry problems

  • Illustrations of uncommon pastry products and equipment

  • Phonetic pronunciations

Whether you are a culinary student, professional, or simply a pastry enthusiast, The Pastry Chef′s Companion is your one–stop resource for the world of pastry, baking, and confectionary arts.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia