• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Official Downton Abbey Cookbook » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Official Downton Abbey Cookbook

ISBN-13: 9781781319574 / Angielski / Twarda / 2019 / 272 str.

Annie Gray
The Official Downton Abbey Cookbook Annie Gray 9781781319574 Quarto Publishing PLC - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Official Downton Abbey Cookbook

ISBN-13: 9781781319574 / Angielski / Twarda / 2019 / 272 str.

Annie Gray
cena 131,15 zł
(netto: 124,90 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 131,15 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 8-10 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The Official Downton Abbey Cookbook presents over 100 recipes that showcase the cookery of the Crawley household - from upstairs dinner party centrepieces to downstairs puddings and pies - and bring an authentic slice of Downton Abbey to modern kitchens and Downton fans. Whether adapted from original recipes of the period, replicated as seen or alluded to on screen, or typical of the time, all the recipes reflect the influences found on the Downton Abbey tables. Food historian Annie Gray gives a warm and fascinating insight into the background of the dishes that were popular between 1912 and 1926, when Downton Abbey is set - a period of tremendous change and conflict, as well as culinary development. With a foreword by Gareth Neame, executive producer and co-creator of Downton Abbey, and featuring over 100 stunning colour photographs, many taken on the set of Downton Abbey and using the original glassware and china, The Downton Abbey Cookbook also includes a special section on hosting Downton-themed dinner parties, and includes stills from across the TV series as well as the latest film. Notes on the etiquette and customs of the times, quotes from the characters and descriptions of the scenes in which the foods appear provide rich context for the dishes. The recipes are grouped by occasion, which include breakfast; luncheons and suppers; afternoon tea and garden parties; picnics, shoots and racemeets; festivities; upstairs dinner; desserts and canapes; downstairs dinner; downstairs supper and tea; and the still room. From the upstairs dinner menu: Caviar Croutes Chicken Vol-au-Vents Cucumber Soup Trout in Port-Wine Sauce Quail and Watercress Champagne Jelly From the downstairs dinner menu: Toad-in-the-Hole Beef Stew with Dumplings Steamed Treacle Pudding Jam and Custard Tarts Gingerbread Cake With these and more historic recipes, savour the rich traditions and flavours of Downton Abbey without end.

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Cooking > Media Tie-In
Wydawca:
Quarto Publishing PLC
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781781319574
Rok wydania:
2019
Dostępne języki:
Ilość stron:
272
Wymiary:
2.8 x 21.0 x 26.3
Oprawa:
Twarda

UPSTAIRS DINNER

Hors d'oeuvres

- Oysters au Gratin

- Caviar Croûtes

- Stuffed Tomatoes

- Chicken Vol-au-Vents

Soups

- Cucumber Soup

- Consommé à la Jardinière

- Palestine Soup (Jerusalem artichoke/sunchoke)

- Vegetable Marrow &

- Apricot Soup

Fish

- Shrimp Curry

- Trout in Port-Wine Sauce

- Sole à la Florentine

- Turbot with Hollandaise Sauce

- Fish Cream

- Salmon Mousse

Entrées

- Filet Mignon Lilli

- Duck with Apples & Calvados

- Duck with Olives

- Pork Cutlets with Sauce Robert

- Poached Gammon with Parsley

Sauce

- Chicken à la Crème Paprika

- Mutton with Caper Sauce

- Veal Cutlets Perigourdine

- Quail and Watercress

- The Perfect Roast

- Mint Sauce

- Bread Sauce

- Yorkshire Puddings

Vegetable Entremets

(Accompaniments)

- Asparagus Cups

- Cabbage as They Serve It

in Budapest

- Artichoke Salad

- Potato Cakes

- Haricot Verts with Maître

d'Hôtel Sauce

Sweet Entremets

- Macedoine of Fruits in Jelly

- Champagne Jelly

- Chocolate and Vanilla Striped

Blancmange

- The Queen of Trifles

- Syllabubs

- Raspberry Meringue

- Bananas au Café

- Peaches Melba

- Pear Charlotte

- Charlotte Russe

- Ginger Soufflé

- Crepes Suzette

- Chocolate & Coffee Eclairs

Desserts & Savories

- Cheese Bouchées

- Devilled Kidneys

- Marmalade Water Ice

- Banana Cream Ice

- Punch Romaine

DOWNSTAIRS

Dinner

- Toad-in-the-Hole

- Lamb Stew with Semolina

- Beef stew with Dumplings

- Steak and Kidney Pudding

- Cauliflower Cheese

- Steamed Treacle Pudding

- Treacle Tart

- Rice Pudding

- Spotted Dick

- Summer Pudding

- Jam & Custard Tarts

Supper & Tea

- Cottage Loaf

- Digestive Biscuits

- Gingerbread Cake (minis)

- Seed Cake

- Porter Cake

The Still Room

- Apple Cheese

- Marrow and Ginger Jam

- Piccalilli

- Pickled Green Tomatoes

- Flavoured Butters

Annie Gray is an historian, cook, writer and broadcaster specialising in the history of food and dining. Annie frequently appears on television and radio, including The Great British Bake Off, Heston's Great British Food and BBC Radio 4's Kitchen Cabinet. In 2017 Annie published her first book, The Greedy Queen: Eating with Victoria. Gareth Neame is Executive Chairman of Carnival Films and, alongside Julian Fellowes, responsible for the global TV phenomenon Downton Abbey



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia