• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Nordic Baking Book » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Nordic Baking Book

ISBN-13: 9780714876849 / Angielski / Twarda / 2018 / 576 str.

Magnus Nilsson
The Nordic Baking Book Magnus Nilsson 9780714876849 Phaidon Press Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Nordic Baking Book

ISBN-13: 9780714876849 / Angielski / Twarda / 2018 / 576 str.

Magnus Nilsson
cena 201,52 zł
(netto: 191,92 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 201,52 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 8-10 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The acclaimed chef featured in the Emmy-Award winning US PBS series The Mind of a Chef and the Netflix docuseries Chef's Table explores the rich baking tradition of the Nordic region, with 450 tempting recipes for home bakers

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Baking
Cooking > Regional & Ethnic - Scandinavian
Cooking > Courses & Dishes - Bread
Wydawca:
Phaidon Press Ltd
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780714876849
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
576
Waga:
1.94 kg
Wymiary:
27.18 x 18.8 x 4.83
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

The season's most interesting... [A] thoughtful book, with a modern focus that honors centuries of baking tradition in Scandinavia."-Eater

"A 600-page monster filled to the brim with breads and pastries that will no doubt make home feel a little warmer."-Grub Street

"Get inspiration [...] from Swedish uberchef Magnus Nilsson, who releases The Nordic Baking Book with more than 500 pages of recipes full of warming spices and hygge-making confectionary."-The Sunday Times, Style

"As thoughts turn to misty mornings, what could be better than curling up with a new Scandi cookbook?"-Olive

"Is just the tome for those who have serious ambitions for their butter and flour."-New York Times

"Everything sounds better in the Scandi tongue... This delicious Scandi twin-set, published by Phaidon, collects just about all the knowledge you need to be an experienced Nordic chef and serves it up to you on an open sandwich... By the time you've finished with both, you won't need those flights to Stockholm after all."-ShortList, on The Nordic Cookbook and The Nordic Baking Cookbook

"When chef Magnus Nilsson isn't running Sweden's wildest fine-dining destination Fäviken Magasinet [...] you can bet he's scouring the region for new tastes and traditions. It's what the 34-year-old did for this 2015 bestseller, The Nordic Cookbook, and what's he's done for his new compendium, The Nordic BakingBook... The result? A 576-page celebration of the Nordic countries' home-baking culture... Baking up a storm? It's never been this sweet - or savoury, if you prefer."-GQ

"Is just the tome for those who have serious ambitions for their butter and flour."-The New York Times

"Magnus Nilsson's The Nordic Baking Book is a bible for bakers... The Swedish chef captures the heart of baking culture across Scandinavia."-WSJMagazine

"This enormous treatise on Nordic baking highlights every last bit of pearl sugar-crusted, cardamom-scented baked good that hails from the icy region."-Bake from Scratch

"Fill your house with the soul-warming aromas of butter and cardamom, courtesy of Magnus Nilsson's amateur-friendly The Nordic Baking Book, which is illustrated with his gorgeous personal photos."-Martha Stewart Living

"Despite Magnus Nilsson [...] being in the higher echelons of the cooking world, his baking book is actually really homely and helpful. Educational on both baking and Swedish Fika bread traditions, Nilsson's own insight makes for an endearing baking manual."-The Essential Journal

Magnus Nilsson is head chef of Faviken Magasinet restaurant in Sweden. After training as a chef and sommelier in Sweden he worked with Pascal Barbot of L'Astrance in Paris before joining Faviken as sommelier. Within a year he was running the restaurant. Magnus features in the Emmy-Award winning US PBS series The Mind of a Chef and the Netflix docuseries Chef's Table. In 2015 he won the White Guide Global Gastronomy Award.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia