• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Meat Crisis: Developing More Sustainable and Ethical Production and Consumption » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Meat Crisis: Developing More Sustainable and Ethical Production and Consumption

ISBN-13: 9781138673281 / Angielski / Twarda / 2017 / 390 str.

Joyce D'Silva; John Webster
The Meat Crisis: Developing More Sustainable and Ethical Production and Consumption Joyce D'Silva John Webster 9781138673281 Routledge - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Meat Crisis: Developing More Sustainable and Ethical Production and Consumption

ISBN-13: 9781138673281 / Angielski / Twarda / 2017 / 390 str.

Joyce D'Silva; John Webster
cena 707,28 zł
(netto: 673,60 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 654,86 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Meat and dairy production and consumption are in crisis. Globally, 70 billion farm animals are used for food production every year. It is well accepted that livestock production is a major contributor to greenhouse gas emissions. The Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) predicts a rough doubling of meat and milk consumption in the first half of the 21st century, with particularly rapid growth occurring in the developing economies of Asia. What will this mean for the health and wellbeing of those animals, of the people who consume ever larger quantities of animal products, and for the health of the planet itself? The new edition of this powerful and challenging book explores the impacts of the global growth in the production and consumption of meat and dairy, including cultural and health factors, and the implications of the likely intensification of farming for both small-scale producers and for animals. Several chapters explore the related environmental issues, from resource use of water, cereals and soya, to the impact of livestock production on global warming and issues concerning biodiversity, land use and the impacts of different farming systems on the environment. A final group of chapters addresses ethical and policy implications for the future of food and livestock production and consumption. Since the first edition, published in 2010, all chapters have been updated, three original chapters re-written and six new chapters added, with additional coverage of dietary effects of milk and meat, antibiotics in animal production, and the economic, political and ethical dimensions of meat consumption. The overall message is clearly that we must eat less meat to help secure a more sustainable and equitable world.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Agriculture - Animal Husbandry
Medical > Veterinary Medicine - Food Animal
Health & Fitness > Diet & Nutrition - General
Wydawca:
Routledge
Seria wydawnicza:
Earthscan Food and Agriculture
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781138673281
Rok wydania:
2017
Numer serii:
000440893
Ilość stron:
390
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Foreword  Hilal Elver  Introduction  Joyce D'Silva and John Webster  Part 1: The Impacts of Animal Farming on the Planet  1. How to raise livestock – and how not to  Colin Tudge  2. The water footprint of animal products  Arjen Hoekstra  3. Livestock and climate change  Tara Garnett  4. Golden fields, burning forests and hungry people: how corn and soy are impacting us all  Joyce D’Silva  5. Animals on the land: from desert to pasture and woodland  Albert Bernues  6. Does organic farming offer a solution?  Richard Young  Part 2: Farming Practices and Animal Welfare  7. Beef and dairy: the cattle story  John Webster  8. Cracking the egg  Ian Duncan and Claire Weekes  9. Cheap as chicken  Andy Butterworth  10. Sustainable pig production: finding solutions and making choices  Alistair Lawrence and Emma Baxter  11. Fish: welfare, environmental and health impacts  Steve Kestin  Part 3: The Implications of Meat Production for Human Health  12. Industrial animal agriculture’s role in the emergence and spread of disease  Michael Greger  13. Antibiotic use in farm animals: the global threat  Coilin Nunan  14. How much meat is optimal for health?  Mike Rayner and Peter Scarborough  Part 4: Politics, Philosophy and Economics  15. Developing ethical, sustainable and compassionate food policies  Kate Rawles  16. The politics and economics of farm animal welfare and sustainable agriculture  Peter Stevenson  17. Religion, culture and diet  Martin Palmer  Part 5: Devising Farming and Food Policies for a Sustainable Future  18. Policy strategies for a sustainable food system: options for protecting the climate  Stefan Wirsenius and Fredrik Hedenus  19. Meat and policy: charting a course through the complexity  Tim Lang, Michelle Wu and Martin Caraher  20. Towards improved farm animal welfare: the impact of international standards and consumer pressure  Carol Mc Kenna  21. Confronting policy dilemmas  Jonathon Porritt

D'Silva, Joyce Joyce D'Silva is the former Chief Executive and cu... więcej >
Webster, John Webster is Lady Margaret Professor of Divinity at ... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia