• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Future of Plant Protein: Innovations, Challenges, and Opportunities » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Future of Plant Protein: Innovations, Challenges, and Opportunities

ISBN-13: 9789819641895 / Angielski / Twarda / 2025 / 250 str.

Kaiser Younis, Owais Yousuf
The Future of Plant Protein: Innovations, Challenges, and Opportunities Kaiser Younis, Owais Yousuf 9789819641895 Springer Nature Switzerland AG - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Future of Plant Protein: Innovations, Challenges, and Opportunities

ISBN-13: 9789819641895 / Angielski / Twarda / 2025 / 250 str.

Kaiser Younis, Owais Yousuf
cena 685,93 zł
(netto: 653,27 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 685,93 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book presents plant proteins as sustainable and healthy substitutes for animal proteins, highlighting innovations, challenges, and opportunities. Chapters cover emerging sources like duckweed, microalgae, quinoa, and hemp, comparing their nutritional aspects with traditional sources such as soybeans, beans, and nuts. Further chapters not only discuss the environmental impact, production methods, and potential applications of plant protein but also address barriers like consumer perception, affordability, and distribution. The book provides solutions from plant-based food companies to these challenges, tackling the rising global demand driven by population growth, income increase, urbanization, environmental awareness, health consciousness, and animal welfare concerns. Overall, it provides a summary of plant proteins, exploring their nutritional, environmental, and consumer-related aspects in the context of a shifting protein landscape. The book is relevant forfood scientists and technologists, nutritionists, policymakers, and professionals alike providing insights into plant-based diets and the future of food.

This book presents plant proteins as sustainable and healthy substitutes for animal proteins, highlighting innovations, challenges, and opportunities. Chapters cover emerging sources like duckweed, microalgae, quinoa, and hemp, comparing their nutritional aspects with traditional sources such as soybeans, beans, and nuts. Further chapters not only discuss the environmental impact, production methods, and potential applications of plant protein but also address barriers like consumer perception, affordability, and distribution. The book provides solutions from plant-based food companies to these challenges, tackling the rising global demand driven by population growth, income increase, urbanization, environmental awareness, health consciousness, and animal welfare concerns. Overall, it provides a summary of plant proteins, exploring their nutritional, environmental, and consumer-related aspects in the context of a shifting protein landscape. The book is relevant forfood scientists and technologists, nutritionists, policymakers, and professionals alike providing insights into plant-based diets and the future of food.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - Chemistry & Biotechnology
Medical > Nutrition
Science > Botanika
Wydawca:
Springer Nature Switzerland AG
Język:
Angielski
ISBN-13:
9789819641895
Rok wydania:
2025
Ilość stron:
250
Wymiary:
23.5x15.5
Oprawa:
Twarda


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia