• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Consuming Geographies of Food: Diet, Food Deserts and Obesity » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Consuming Geographies of Food: Diet, Food Deserts and Obesity

ISBN-13: 9780415818704 / Angielski / Twarda / 2014 / 194 str.

Hilary Shaw
The Consuming Geographies of Food: Diet, Food Deserts and Obesity Shaw, Hillary J. 9780415818704 Routledge - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Consuming Geographies of Food: Diet, Food Deserts and Obesity

ISBN-13: 9780415818704 / Angielski / Twarda / 2014 / 194 str.

Hilary Shaw
cena 730,17
(netto: 695,40 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 705,23
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

The consumption and distribution of food, as well as its production, has become a major public policy issue over the past few decades; what we eat is no longer merely a private matter but carries significant externalities for wider society. Its increasing significance within the public arena implies a dissonance regarding the boundaries of food; where do we draw the line between food as private and food as public? What are the rights of society to impinge upon individual food consumption, and what conflicts will ensue when this boundary is disputed?


The Consuming Geographies of Food explores these multiple issues of food across different regions of the world from the consumer s perspective. It uniquely explicates the factors that lead customers towards certain typologies of consumption and towards certain types of retailing, offering a comprehensive review of the obesity problem, the phenomenon of food deserts and the issue of exclusion from a healthy diet. It then considers the effects of food on the consumer, the dynamic relationship between food and people, and the issue of food exclusion before concluding with possible futures for food consumption, from low-technology projects to high-technology scenarios.
Based on original research into food access, ethics and consumption in both developed and less-developed countries this book will be of interest to students, researchers and academics in the fields of geography, economics, hospitality health, marketing, nutrition and sociology.

"

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Industries - Service
Business & Economics > Industries - Hospitality, Travel & Tourism
Social Science > Zwyczaje i tradycje
Wydawca:
Routledge
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780415818704
Rok wydania:
2014
Ilość stron:
194
Waga:
0.52 kg
Wymiary:
23.62 x 15.49 x 2.03
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

1. Introduction: harvesting obesity 2. You are what you eat: the biochemistry of food 3. Minding your diet: the psychology of food 4. What do we mean by ‘food’: the philosophies of food 5. Grosser grocers and cornered shops: changing access to food 6. Mapping food access and obesity: the food desert phenomenon 7. Getting back into shape: initiatives for tackling obesity 8. Future food consumption: a slimmed-down world?

Hillary J. Shaw is a Senior Research Fellow at the London School of Commerce and Managing Director of Shaw Food Solutions. His research interests include food security, sustainable development and food access. As well as leading a range of consultancy projects, he has been invited to speak at many international conferences and has published widely in the areas of food, health, diet and corporate social responsibility.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia