• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Concierge: Key to Hospitality » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Concierge: Key to Hospitality

ISBN-13: 9780471528937 / Angielski / Miękka / 1992 / 256 str.

McDowell Bryson; Adele Ziminski
The Concierge: Key to Hospitality Bryson, McDowell 9780471528937 John Wiley & Sons - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Concierge: Key to Hospitality

ISBN-13: 9780471528937 / Angielski / Miękka / 1992 / 256 str.

McDowell Bryson; Adele Ziminski
cena 709,07
(netto: 675,30 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 631,00
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Based on the author's personal experiences, this is a training manual for hotel concierge staff. It covers the services provided by a concierge, methods of handling guests, tips and commissions, ethics, and the position of the concierge within the hotel/management hierarchy.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Industries - Hospitality, Travel & Tourism
Business & Economics > Zarządzenie i techniki zarządzania
Wydawca:
John Wiley & Sons
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471528937
Rok wydania:
1992
Ilość stron:
256
Waga:
0.46 kg
Wymiary:
23.37 x 18.9 x 1.52
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

What Is a Concierge?.

The Hotel and Its Management.

The Concierge Desk.

Guests: Who Are They and What Will They Ask the Concierge?.

Basic Training/On–the–Job Training.

Services Provided by a Concierge (Out–of–House).

Self–Education/Continuing Education.

Services Provided by a Concierge (In–House).

Tips and Commissions.

Ethics.

How Do You Build Your Reputation?.

Concierge Levels.

Getting Your First Job.

Stories from the Concierges.

Index.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia