Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
The British Baking Book: The History of British Baking, Savory and Sweet » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2690469]
•
Literatura piękna
[1636033]
więcej...
•
Turystyka
[61950]
•
Informatyka
[141570]
•
Komiksy
[31804]
•
Encyklopedie
[21622]
•
Dziecięca
[510205]
•
Hobby
[106610]
•
AudioBooki
[1967]
•
Literatura faktu
[199190]
•
Muzyka CD
[473]
•
Słowniki
[2705]
•
Inne
[406553]
•
Kalendarze
[1401]
•
Podręczniki
[165137]
•
Poradniki
[408151]
•
Religia
[455261]
•
Czasopisma
[422]
•
Sport
[59164]
•
Sztuka
[223670]
•
CD, DVD, Video
[3791]
•
Technologie
[205993]
•
Zdrowie
[87965]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2617]
•
Puzzle, gry
[3204]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[9860]
Kategorie szczegółowe BISAC
The British Baking Book: The History of British Baking, Savory and Sweet
ISBN-13
: 9781681885674 / Angielski / Twarda / 2020 / 264 str.
Ysewijn
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
The British Baking Book: The History of British Baking, Savory and Sweet
ISBN-13
: 9781681885674 / Angielski / Twarda / 2020 / 264 str.
Ysewijn
cena
151,78
zł
(netto: 144,55 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 142,96 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Methods - Baking
Cooking
>
Regional & Ethnic - English, Scottish & Welsh
Cooking
>
History
Wydawca:
Weldon Owen
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781681885674
Rok wydania:
2020
Ilość stron:
264
Waga:
1.22 kg
Wymiary:
25.15 x 19.3 x 2.79
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane
Udostępnij
Czytaj nas na: