• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat

ISBN-13: 9781523505487 / Angielski / Miękka / 2019 / 256 str.

Steven Raichlen
The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat Steven Raichlen 9781523505487 Workman Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat

ISBN-13: 9781523505487 / Angielski / Miękka / 2019 / 256 str.

Steven Raichlen
cena 85,71 zł
(netto: 81,63 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 76,25 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 8-10 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

America's grill-master turns to America's favourite cut of meat: the brisket. Whether barbecued in Texas, brined into corned beef, or braised for a Passover table, brisket ignites passion in meat lovers, grillers, and comfort-food fans. Now here's the best, from the best.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Specific Ingredients - Meat
Cooking > Methods - Barbecue & Grilling
Cooking > Regional & Ethnic - Jewish & Kosher
Wydawca:
Workman Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781523505487
Rok wydania:
2019
Dostępne języki:
Numer serii:
001191482
Ilość stron:
256
Waga:
0.61 kg
Wymiary:
22.61 x 17.53 x 1.78
Oprawa:
Miękka
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia