• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Bizarre Truth: Culinary Misadventures Around the Globe » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Bizarre Truth: Culinary Misadventures Around the Globe

ISBN-13: 9780767931304 / Angielski / Miękka / 2010 / 288 str.

Andrew Zimmern
The Bizarre Truth: Culinary Misadventures Around the Globe Andrew Zimmern 9780767931304 Broadway Books - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Bizarre Truth: Culinary Misadventures Around the Globe

ISBN-13: 9780767931304 / Angielski / Miękka / 2010 / 288 str.

Andrew Zimmern
cena 72,02
(netto: 68,59 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 72,42
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Andrew Zimmern, the host of The Travel Channel s hit series Bizarre Foods, has an extraordinarily well-earned reputation for traveling far and wide to seek out and sample anything and everything that s consumed as food globally, from cow vein stew in Bolivia and giant flying ants in Uganda to raw camel kidneys in Ethiopia, putrefied shark in blood pudding in Iceland and Wolfgang Puck's Hunan style rooster balls in Los Angeles. For Zimmern, local cuisine bizarre, gross or downright stomach turning as it may be to us -- is not simply what s served at mealtime. It is a primary avenue to discovering what is most authentic the bizarre truth about cultures everywhere. Having eaten his way around the world over the course of four seasons of Bizarre Foods, Zimmern has now launched Bizarre Worlds, a new series on the Travel Channel, and this, his first book, a chronicle of his journeys as he not only tastes the taboo treats of the world, but delves deep into the cultures and lifestyles of far-flung locales and seeks the most prized of the modern traveler s goals: The Authentic Experience. Written in the smart, often hilarious voice he uses to narrate his TV shows, Zimmern uses his adventures in culinary anthropology to illustrate such themes as: why visiting local markets can reveal more about destinations than museums; the importance of going to the last stop on the subway the most remote area of a place where its essence is most often revealed; the need to seek out and catalog the last bottle of coca-cola in the desert, i.e. disappearing foods and cultures; the profound differences between dining and eating; and the pleasures of snout to tail, local, fresh and organic food. Zimmern takes readers into the back of a souk in Morocco where locals are eating a whole roasted lamb; along with a conch fisherman in Tobago, who may be the last of his kind; to Mississippi, where he dines on raccoon and possum. There, he writes, "People said, 'That's roadkill ' No it's not, I said. It's a cultural story.
Whether it s a session with an Incan witch doctor in Ecuador who blows fire on him, spits on him, thrashes him with poisonous branches and beats him with a live guinea pig or drinking blood in Uganda and cow urine tonic in India or eating roasted bats on an uninhabited island in Samoa, Zimmern cheerfully celebrates the undiscovered destinations and weird wonders still remaining in our increasingly globalized world. From the Hardcover edition."

Kategorie:
Turystyka, Przewodniki
Kategorie BISAC:
Travel > Essays & Travelogues
Social Science > Zwyczaje i tradycje
Travel > Special Interest - Adventure
Wydawca:
Broadway Books
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780767931304
Rok wydania:
2010
Ilość stron:
288
Waga:
0.21 kg
Wymiary:
20.27 x 16.76 x 1.63
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Zimmern, Andrew ANDREW ZIMMERN is a chef, food writer, and teacher... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia