Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
The Beginner's Guide to Growing Herbs and their Culinary, Medicinal and Mystical Properties » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2678508]
•
Literatura piękna
[1635285]
więcej...
•
Turystyka
[64041]
•
Informatyka
[142605]
•
Komiksy
[32622]
•
Encyklopedie
[21611]
•
Dziecięca
[515985]
•
Hobby
[108831]
•
AudioBooki
[2077]
•
Literatura faktu
[198745]
•
Muzyka CD
[655]
•
Słowniki
[2748]
•
Inne
[405763]
•
Kalendarze
[1920]
•
Podręczniki
[165164]
•
Poradniki
[410648]
•
Religia
[455855]
•
Czasopisma
[400]
•
Sport
[59759]
•
Sztuka
[227679]
•
CD, DVD, Video
[3917]
•
Technologie
[205170]
•
Zdrowie
[88650]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3088]
•
Puzzle, gry
[3369]
•
Literatura w języku ukraińskim
[266]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10257]
Kategorie szczegółowe BISAC
The Beginner's Guide to Growing Herbs and their Culinary, Medicinal and Mystical Properties
ISBN-13
: 9781950730001 / Angielski / Miękka / 2019 / 290 str.
Gary Carter
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
The Beginner's Guide to Growing Herbs and their Culinary, Medicinal and Mystical Properties
ISBN-13
: 9781950730001 / Angielski / Miękka / 2019 / 290 str.
Gary Carter
cena
146,93
zł
(netto: 139,93 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 135,75 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych
Dostawa przed świętami
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Health & Fitness
>
Herbal Medications
Gardening
>
Herbs
Medical
>
Alternative & Complementary Medicine
Wydawca:
Unsolicited Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781950730001
Rok wydania:
2019
Ilość stron:
290
Waga:
0.58 kg
Wymiary:
25.4 x 20.29 x 1.55
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Carter, Gary
MIKE SANDROLINI has worked for more than 20 years ...
więcej >
Udostępnij
Czytaj nas na: