• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Beginner's Guide to Cheese Making: Easy Recipes and Lessons to Make Your Own Handcrafted Cheeses » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Beginner's Guide to Cheese Making: Easy Recipes and Lessons to Make Your Own Handcrafted Cheeses

ISBN-13: 9781623157944 / Angielski / Miękka / 2017 / 208 str.

Elena Santogade
The Beginner's Guide to Cheese Making: Easy Recipes and Lessons to Make Your Own Handcrafted Cheeses Elena Santogade 9781623157944 Rockridge Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Beginner's Guide to Cheese Making: Easy Recipes and Lessons to Make Your Own Handcrafted Cheeses

ISBN-13: 9781623157944 / Angielski / Miękka / 2017 / 208 str.

Elena Santogade
cena 61,45 zł
(netto: 58,52 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 61,11 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Cheese Lovers Everywhere will Enjoy the Ease and Simplicity of this Essential Beginner's Resource for Cheese Making at Home.Say you love cheese and anyone within earshot will agree, because from Ricotta to Havarti and Gouda to Brie, cheese is quite simply amazing. But when it comes to making your own, it can be trickier than you'd think to get started.Lifetime cheese lover Elena Santogade felt this way when she taught herself about cheese making in her Brooklyn kitchen more than 10 years ago. As her hobby gained steam, Elena started running cheese making classes out of her apartment. Now, a full-time cheese professional, Elena has dedicated herself to creating cheese making recipes specifically with the beginner in mind.Elena's first-hand knowledge of the pitfalls and successes of a beginner cheese maker has armed her with the tried and true knowledge you'll find in The Beginner's Guide to Cheese Making. With the easy, step-by-step cheese making recipes specifically designed for beginners, you'll be making the fresh, tasty cheeses that you love so much in no time.

  • A brief introduction to the craft of cheese making offers answers to all of your cheese uncertainties such as: Goat's milk or cow's milk? What equipment do I need? Which cheese to make first?
  • Quick start tutorials offer a crash course in cheesemaking best practices and techniques so you develop boast-worthy cheese making habits from the very start.
  • Tailored step-by-step make sheets help you track your cheese making process, ensuring your skills improve with every cheese you craft.
  • Easy-to-follow instructions for more than 45 recipes will help you make everything from soft cheeses to hard, and nut spreads to your very own ferments.
  • Learning any new skill can feel tricky at times, but The Beginner's Guide to Cheese Making sets you up for success early on so you can make the Havarti, Mozzarella, and Feta you've always dreamed of.

    Kategorie:
    Poradniki
    Kategorie BISAC:
    Cooking > Specific Ingredients - Dairy
    House & Home > Do-It-Yourself - General
    Business & Economics > Industries - Food Industry
    Wydawca:
    Rockridge Press
    Język:
    Angielski
    ISBN-13:
    9781623157944
    Rok wydania:
    2017
    Ilość stron:
    208
    Waga:
    0.50 kg
    Wymiary:
    25.15 x 20.32 x 1.27
    Oprawa:
    Miękka
    Wolumenów:
    01
    Dodatkowe informacje:
    Bibliografia


    Udostępnij

    Facebook - konto krainaksiazek.pl



    Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

    Partner Mybenefit

    Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

    Czytaj nas na:

    Facebook - krainaksiazek.pl
    • książki na zamówienie
    • granty
    • książka na prezent
    • kontakt
    • pomoc
    • opinie
    • regulamin
    • polityka prywatności

    Zobacz:

    • Księgarnia czeska

    • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

    1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

    © 1997-2022 krainaksiazek.pl
         
    KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
    Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
    KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
    Polityka prywatnosci - link
    Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
    Przechowalnia Przechowalnia