• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Advanced Professional Pastry Chef » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Advanced Professional Pastry Chef

ISBN-13: 9780471359265 / Angielski / Twarda / 2003 / 864 str.

Bo Friberg
The Advanced Professional Pastry Chef Bo Friberg 9780471359265 John Wiley & Sons Inc - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Advanced Professional Pastry Chef

ISBN-13: 9780471359265 / Angielski / Twarda / 2003 / 864 str.

Bo Friberg
cena 338,18 zł
(netto: 322,08 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 320,10 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Up-to-date, advanced techniques for the professional pastry chef and serious home baker The Advanced Professional Pastry Chef brings up-to-date coverage of the latest baking and pastry techniques to a new generation of pastry chefs and serious home bakers. This book covers advanced material and - like chef Bo's classic The Professional Pastry Chef: Fundamentals of Baking and Pastry, Fourth Edition - contains contemporary information to meet the needs of today's pastry kitchen. This volume contains nearly 500 recipes, which emphasize the techniques and presentations offered in top restaurants and bakeshops today. Topics covered in depth include:

  • Decorated cakes
  • Modernist desserts
  • Wedding cakes and holiday favorites
  • Sugar work
  • Marzipan figures
  • Chocolate decorations
Illustrated step-by-step instructions demystify even the most complex techniques and preparations, while over 100 vivid color photographs bring finished dishes to life.

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Cooking > Courses & Dishes - Pastry
Wydawca:
John Wiley & Sons Inc
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471359265
Rok wydania:
2003
Ilość stron:
864
Waga:
2.41 kg
Wymiary:
28.3 x 22.7 x 4.7
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Obwoluta
Wydanie ilustrowane

Preface.

Acknowledgments.

Chapter 1. Decorated Cakes.

Chapter 2. Wedding Cakes.

Chapter 3. Individual Pastries.

Chapter 4.  Plated Desserts.

Chapter 5. Frozen Desserts.

Chapter 6. Light and Low–Calorie Desserts.

Chapter 7.  Charlottes, Custards, Bavarian Creams, Mousses, Soufflés.

Chapter 8. Modernist Desserts.

Chapter 9.  Holiday Classics and Favorites.

Chapter 10. Chocolate Artistry. 

Chapter 11. Sugarwork.

Chapter 12. Marzipan Modeling. 

Chapter 13. Advanced Decorations.

Chapter 14. Basic Recipes.

Appendix: Weights, Measures, and Yields.

Index. 

BO FRIBERG is a Certified Master Pastry Chef with over forty years of experience in the industry. He has received numerous awards and honors, including two gold medals on two occasions at the Culinary Arts Exhibit of the Pacific Coast. Currently, he is Executive Pastry Chef and an instructor at the San Diego Culinary Institute.

Elegant techniques for the accomplished baker

Master Chef Bo Friberg returns with sophisticated dessert recipes for the advanced professional chef and the serious home baker. A companion to the popular The Professional Pastry Chef: Fundamentals of Baking and Pastry, this new book delivers readers to the upper echelons of pastry creation, describing advanced techniques in sugarwork, chocolate artistry, and marzipan figures. Chef Bo also devotes chapters to the baking and business of wedding cakes, holiday favorites, modernist desserts, light desserts, and advanced decorating techniques. The accomplished baker will enjoy considerably expanding his or her repertoire with The Advanced Professional Pastry Chef.

"Bo Friberg′s The Advanced Professional Pastry Chef is a superb resource for the pastry student, as well as the established chef. His years of experience as a chef and teacher shine through in these well–formulated recipes and insightful tips. This is an essential book for every student of pastry who aspires to a higher level."
Jacquy Pfeiffer, Pastry Instructor and Owner of the French Pastry School



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia