• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Technology of vegetable oils » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Technology of vegetable oils

ISBN-13: 9786206736950 / Angielski / Miękka / 160 str.

Ioana Stanciu
Technology of vegetable oils Stanciu, Ioana 9786206736950 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Technology of vegetable oils

ISBN-13: 9786206736950 / Angielski / Miękka / 160 str.

Ioana Stanciu
cena 356,56
(netto: 339,58 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 356,56
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

The book entitled "Technology of vegetable oils" is structured in 4 chapters. Chapter one is entitled oil technology in which we included fatty substances, classification of fatty substances, physical and chemical properties, shelling of seeds, roasting of oleaginous material, pressing, refining, demucilagination, neutralization, decolorization, winterization of oil, deodorization of oils and storage of oils. The second chapter presents the technology of vegetable oils. The third chapter is entitled "Extraction of rapeseed oil and its purification" and the fourth chapter "Technology of obtaining sunflower oil".

Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9786206736950
Ilość stron:
160
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka

Dr. Ioana Stanciu obtained her PhD degree in Chemistry in 2008 for the study of mineral oil polymer additives. Since 2005 has participated in numerous national and international conferences, has papers publishing in journals national and international for study multi-grade oils, canola oils and sunflower oil.

Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia