• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Taste, Trade and Technology: The Development of the International Meat Industry Since 1840 » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Taste, Trade and Technology: The Development of the International Meat Industry Since 1840

ISBN-13: 9781138258716 / Angielski / Miękka / 2017 / 302 str.

Perren
Taste, Trade and Technology: The Development of the International Meat Industry Since 1840 PERREN 9781138258716  - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Taste, Trade and Technology: The Development of the International Meat Industry Since 1840

ISBN-13: 9781138258716 / Angielski / Miękka / 2017 / 302 str.

Perren
cena 256,36
(netto: 244,15 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 246,78
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Focusing on the interactions of producers, sellers and consumers of meat across the world, from the nineteenth century onwards, Richard Perren provides a comprehensive analysis of how an efficient meat exporting industry was built. The study utilises the government reports and papers issued by all countries involved in the meat trade, including North and South America, Australia, New Zealand and Britain.

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
History > General
Business & Economics > International - General
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781138258716
Rok wydania:
2017
Ilość stron:
302
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

'Here is a specialist at work, with satisfying results, although the book cannot have been easy to write because of its vast compass... This book will become and indispensable reference on the international meat trade because it is the only single volume to paint on such a wide canvass.' Economic History Review ’Taste, Trade and Technology is a major contribution to economic history in general and to agricultural and commercial history in particular. It is a masterful synthesis of interdisciplinary research and could only have been written by someone with a deep and clear understanding of both the history of meat processing and the workings of the international economy... there is something for any historian who want to find out how industrializing and post-industrial nations managed to satisfy demands for meat when domestic supplies were inadequate.’ Agricultural History Review ’... Perren does a remarkable job of pointing out global shifts without losing sight of the national politics and business conerns among the four important overseas sources of meat... Rather than simply describing the rise of a global trade, he provides a detailed picture of the fluctuations in the meat industry offset by war, population shifts, economic and industrial development, and the changing tastes of consumers... Perren has produced an important work, one that, at last, presents a broad and carefully detailed study of a dynamic industry characterized by multiple turns from scarcity to plenty, from necessity to distrust.’ Business History Review

Contents: Preface; Introduction. Part 1 1840 to 1914: New suppliers; Technical advance; Capital and markets. Part 2 1914 to 1945: War and depression; Production and output; Government and business. Part 3 1945 to the Present: Shortages and plenty; Tastes and incomes; Government and questions of welfare. Conclusion; Bibliography; Index.

Richard Perren is Reader in Economic History at the University of Aberdeen, UK.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia