Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Students' Attitude Towards Credit Cards in Malaysia. Advantages and Disadvantages of Credit Card Consumption » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2683942]
•
Literatura piękna
[1633963]
więcej...
•
Turystyka
[63606]
•
Informatyka
[142538]
•
Komiksy
[32051]
•
Encyklopedie
[21625]
•
Dziecięca
[513474]
•
Hobby
[108575]
•
AudioBooki
[2047]
•
Literatura faktu
[198581]
•
Muzyka CD
[672]
•
Słowniki
[2768]
•
Inne
[404142]
•
Kalendarze
[1848]
•
Podręczniki
[165261]
•
Poradniki
[410274]
•
Religia
[456028]
•
Czasopisma
[396]
•
Sport
[59722]
•
Sztuka
[227679]
•
CD, DVD, Video
[3891]
•
Technologie
[205420]
•
Zdrowie
[89042]
•
Książkowe Klimaty
[125]
•
Zabawki
[2960]
•
Puzzle, gry
[3429]
•
Literatura w języku ukraińskim
[263]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10025]
Kategorie szczegółowe BISAC
Students' Attitude Towards Credit Cards in Malaysia. Advantages and Disadvantages of Credit Card Consumption
ISBN-13
: 9783346061461 / Angielski / Miękka / 2019 / 36 str.
Moniruzzaman Kiron
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Students' Attitude Towards Credit Cards in Malaysia. Advantages and Disadvantages of Credit Card Consumption
ISBN-13
: 9783346061461 / Angielski / Miękka / 2019 / 36 str.
Moniruzzaman Kiron
cena
185,33
zł
(netto: 176,50 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 175,41 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Business & Economics
>
Finance - General
Wydawca:
Grin Verlag
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783346061461
Rok wydania:
2019
Dostępne języki:
Ilość stron:
36
Waga:
0.06 kg
Wymiary:
21.01 x 14.81 x 0.23
Oprawa:
Miękka
Udostępnij
Czytaj nas na: