• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Standing the Heat: Assuring Curriculum Quality in Culinary Arts and Gastronomy » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Standing the Heat: Assuring Curriculum Quality in Culinary Arts and Gastronomy

ISBN-13: 9780789018984 / Angielski / Miękka / 2004 / 163 str.

Joseph A. Hegarty
Standing the Heat: Assuring Curriculum Quality in Culinary Arts and Gastronomy Hegarty, Joseph 9780789018984 Haworth Hospitality Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Standing the Heat: Assuring Curriculum Quality in Culinary Arts and Gastronomy

ISBN-13: 9780789018984 / Angielski / Miękka / 2004 / 163 str.

Joseph A. Hegarty
cena 204,40 zł
(netto: 194,67 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 196,40 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Chronicles the creation and development of an undergraduate degree program in culinary arts. A handbook for developing a curriculum that maximises career opportunities for students as an alternative to the limited path of instructional training offered in hotel management or hospitality degrees.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Education
Business & Economics > Industries - Hospitality, Travel & Tourism
Cooking > Methods - Professional
Wydawca:
Haworth Hospitality Press
Seria wydawnicza:
Hospitality, Travel and Tourism
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780789018984
Rok wydania:
2004
Numer serii:
000290826
Ilość stron:
163
Waga:
0.27 kg
Wymiary:
21.79 x 15.95 x 1.32
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

  • Acknowledgments
  • Introduction
  • Chapter 1. Culinary Arts As a Profession: Possibilities and Prospects
  • The Liberal/Vocational Debate in Culinary Arts
  • Relative Importance of Liberal and Vocational Education in Culinary Arts
  • Professional, Professionalism, and Professionalization in Culinary Arts
  • Four Essential Criteria for Distinguishing Professional Occupations
  • Chapter 2. Culinary Arts Curriculum Development: The Heart of the Educational Enterprise
  • Toward a Definition of Curriculum
  • Curriculum Development—The Process
  • Recognizing the Master Performer
  • Curriculum Design for Deep Learning
  • Assessment and Examination of Different Kinds of Learning
  • Chapter 3. Framework for the Development and Validation of a New Culinary Arts Degree Program
  • Culinary Arts Program Conception
  • The Preliminary Program Proposal
  • Preparation of the Program Documentation
  • Validation and Accreditation
  • Summary
  • Chapter 4. Guidelines for Quality Assurance in Curriculum Development for Culinary Arts Degree
  • Quality Assurance in Curriculum Implementation and Management
  • Assessments and Examinations
  • Disciplinary Procedures
  • Student Appeals
  • Annual Monitoring Report
  • Consideration of the Annual Monitoring Report
  • Program Review
  • Termination of a Program
  • Chapter 5. The Role of Reflexivity in Assuring Curriculum Quality in Culinary Arts
  • Reflection, Reflexivity, Reflective Thinking: A Never-Ending Dance
  • Advantage of Reflective Ethnography in Culinary Arts Curriculum Development
  • Problem Solving or Critical Theory in Culinary Arts Education
  • Chapter 6. The Curriculum Journey
  • Introduction
  • The Chronology of the Curriculum Development Process (May 1996 to May 1998)
  • Conclusion
  • Chapter 7. Assuring Curriculum Quality in Graduate Diplomas and Master’s Degrees in Culinary Arts and Gastronomy
  • Studying for Graduate Degrees
  • Graduate Student Recruitment and Registration
  • Induction and Integration of the New Graduate Student
  • Culinary Arts and Gastronomy Graduates and the Future
  • Chapter 8. Implications of the Introduction of Doctorate Degrees in Culinary Arts and Gastronomy
  • PhD or ProfD
  • Addressing the Introduction of ProfD Degrees in Culinary Arts and Gastronomy
  • Differentiating ProfD from PhD
  • The Nature of Professional Doctoral Study in Culinary Arts
  • Process and Product in Doctoral Study
  • Bibliography
  • Index
  • Reference Notes Included

Joseph A. Hegarty

Hegarty, Joseph A. Hegarty has headed the School of Culinary Arts and... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia