• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Smart Casual: The Transformation of Gourmet Restaurant Style in America » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Smart Casual: The Transformation of Gourmet Restaurant Style in America

ISBN-13: 9780226154848 / Angielski / Miękka / 2015 / 224 str.

Alison Pearlman
Smart Casual: The Transformation of Gourmet Restaurant Style in America Alison Pearlman 9780226154848 University of Chicago Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Smart Casual: The Transformation of Gourmet Restaurant Style in America

ISBN-13: 9780226154848 / Angielski / Miękka / 2015 / 224 str.

Alison Pearlman
cena 87,29
(netto: 83,13 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 86,39
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Fine dining and the accolades of Michelin stars once meant chandeliers, white tablecloths, and suited waiters with elegant accents. The stuffy attitude and often scant portions were the punchlines of sitcom jokes it was unthinkable that a gourmet chef would stoop to plate a burger or a taco in his kitchen. And yet today many of us will queue up for a seat at a loud, crowded noodle bar or eagerly seek out that farm-to-table restaurant where not only the burgers and fries are organic but the ketchup is homemade but it s not just us: the critics will be there too, ready to award distinction. Haute has blurred with homey cuisine in the last few decades, but how did this radical change happen, and what does it say about current attitudes toward taste? Here with the answers is food writer Alison Pearlman. In "Smart Casual: ""The Transformation of Gourmet Restaurant Style in America," Pearlman investigates what she identifies as the increasing informality in the design of contemporary American restaurants.By design, Pearlman does not just mean architecture. Her argument is more expansive she is as interested in the style and presentation of food, the business plan, and the marketing of chefs as she is in the restaurant s floor plan or menu design. Pearlman takes us hungrily inside the kitchens and dining rooms of restaurants coast to coast from David Chang s Momofuku noodle bar in New York to the seasonal, French-inspired cuisine of Alice Waters and Thomas Keller in California to the deconstructed comfort food of Homaro Cantu s Moto in Chicago to explore the different forms and flavors this casualization is taking. "Smart Casual" examines the assumed correlation between taste and social status, and argues that recent upsets to these distinctions have given rise to a new idea of sophistication, one that champions the omnivorous. The boundaries between high and low have been made flexible due to our desire to eat everything, try everything, and do so in a convivial setting.Through lively on-the-scene observation and interviews with major players and chefs, "Smart Casual" will transport readers to restaurants around the country to learn the secrets to their success and popularity. It is certain to give foodies and restaurant-goers something delectable to chew on."

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - American - General
Cooking > Methods - Gourmet
Cooking > History
Wydawca:
University of Chicago Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780226154848
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
224
Waga:
0.31 kg
Wymiary:
15.4 x 22.8 x 1.1
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane
Pearlman, Alison Alison Pearlman is on the faculty of the Art Cente... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia