• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Single Cell Protein Production of Wheat Bran by Fermentation » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Single Cell Protein Production of Wheat Bran by Fermentation

ISBN-13: 9783659104329 / Angielski / Miękka / 2012 / 92 str.

Komal Aftab Warraich; Fakhar-Un-Nisa Younus; Wajeeha Zafar
Single Cell Protein Production of Wheat Bran by Fermentation Komal Afta Fakhar-Un-Nisa Younus Wajeeha Zafar 9783659104329 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Single Cell Protein Production of Wheat Bran by Fermentation

ISBN-13: 9783659104329 / Angielski / Miękka / 2012 / 92 str.

Komal Aftab Warraich; Fakhar-Un-Nisa Younus; Wajeeha Zafar
cena 219,18
(netto: 208,74 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 219,69
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Wheat bran is an important agricultural waste, which is abundantly available in the market at relatively cheaper prices. Candida utilis and Rhizopus oligosporus has been used for the fermentation of wheat bran to produce single cell protein for the nutritional enhancement of wheat bran, which then can be used for cattle feed. Various fermentation parameters i.e., effect of inoculums size, age of inoculums, incubation period, and moisture: substrate ratio, incubation temperature were studied. According to results, maximum yield was obtained when the inoculums size was at 10% (v/w), and as regard age of inoculums concerned, 48 hours old culture gave best results. Fermentation period of 48 hours was found to give maximum protein yield and viable count of yeast and mold cells. These microorganisms showed best growth at 30 C. After complete optimization of fermentation parameters, a batch of wheat bran was fermented with Candida utilis and Rhizopus oligosporus at optimized conditions, gave maximum crude protein yield i.e., 41.02% as compared to 4.21% crude protein of wheat bran."

Wheat bran is an important agricultural waste, which is abundantly available in the market at relatively cheaper prices. Candida utilis and Rhizopus oligosporus has been used for the fermentation of wheat bran to produce single cell protein for the nutritional enhancement of wheat bran, which then can be used for cattle feed. Various fermentation parameters i.e., effect of inoculums size, age of inoculums, incubation period, and moisture: substrate ratio, incubation temperature were studied. According to results, maximum yield was obtained when the inoculums size was at 10% (v/w), and as regard age of inoculums concerned, 48 hours old culture gave best results. Fermentation period of 48 hours was found to give maximum protein yield and viable count of yeast and mold cells. These microorganisms showed best growth at 30ºC. After complete optimization of fermentation parameters, a batch of wheat bran was fermented with Candida utilis and Rhizopus oligosporus at optimized conditions, gave maximum crude protein yield i.e., 41.02% as compared to 4.21% crude protein of wheat bran.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Mikrobiologia
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783659104329
Rok wydania:
2012
Ilość stron:
92
Waga:
0.14 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.56
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Komal Aftab is self-motivated and goal-oriented person graduated from Lahore College for Women University; currently enrolled for M.Phil.in the biotechnology. She has pursued her research in the emerging field of white biotechnology regarding enhancement of protein content in agricultural waste (wheat bran).She has more publications in her record.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia