• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Service Engineering for Gastronomic Sciences: An Interdisciplinary Approach for Food Study » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Service Engineering for Gastronomic Sciences: An Interdisciplinary Approach for Food Study

ISBN-13: 9789811553233 / Angielski / Miękka / 2021 / 190 str.

Takeshi Shimmura; Tomomi Nonaka; Satomi Kunieda
Service Engineering for Gastronomic Sciences: An Interdisciplinary Approach for Food Study Takeshi Shimmura Tomomi Nonaka Satomi Kunieda 9789811553233 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Service Engineering for Gastronomic Sciences: An Interdisciplinary Approach for Food Study

ISBN-13: 9789811553233 / Angielski / Miękka / 2021 / 190 str.

Takeshi Shimmura; Tomomi Nonaka; Satomi Kunieda
cena 401,58
(netto: 382,46 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 385,52
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
inne wydania
Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Customer Relations
Business & Economics > Zarządzenie zasobami ludzkimi
Business & Economics > Production & Operations Management
Wydawca:
Springer
Język:
Angielski
ISBN-13:
9789811553233
Rok wydania:
2021
Wydanie:
2020
Ilość stron:
190
Waga:
0.28 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 1.07
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Part 1: Design for Value Creation.- Chapter 1. Design for Value Creation.- Chapter 2. Analysis and prediction of customer behaviors for restaurant management.- Chapter 3. Mathematical Modeling for Gastronomy Service Process.- Part 2: Production Management for Value Realization.- Chapter 4. Sensing of service provision processes.- Chapter 5. Systems Engineering Approach to Floorand Staff-shift Layout Design Floor.- Chapter 6. Design and Production Systems for Food Products.- Part 3: Evaluation by Human for Further Value Creation.- Chapter 7. The Intersubjective Valuation of Service.- Chapter 8. Consumer behavior for information on food products.- Chapter 9. School cafeteria experiments for food healthy messages. 


This pioneering book on food study pursues an interdisciplinary approach to service science and the service engineering field. Further, it highlights a range of experiments conducted at actual business sites to verify the effectiveness of the proposed methodologies and theories. 

In modern society, food study has become more complex, as it involves multiple fields of science. For instance, a long-lived society entails a number of problems for human beings. A balanced intake of nutrients is important for a healthy life, but in many cases, healthy food is not the most enjoyable. As such, it is important for the food industry to provide foods that are both tasty and wholesome, based on the sciences of gastronomy and nutrition. 

Conventional food study proceeds along the lines of a specific field such as nutrition, agriculture, or gastronomy, though it should be conducted in an interdisciplinary manner. This book covers multifaceted research on food study to respond to today’s societal demands, based mainly on the natural and social sciences. It addresses a wide range of topics, including: food production management using mathematical modeling, operations research, and production engineering; evaluation of food products based on big data analysis; psychological experiments and ethnography; food products based on consumer behavior; organoleptic assessment and health improvement; design of physical dining environments using virtual reality, pedestrian debt recognition (human indoor position measuring), and observation of behavior.
 
Reporting on and assessing many studies conducted at actual business locations, the book offers a unique and highly practical resource. 



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia