• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Sensory quality analysis of honey » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Sensory quality analysis of honey

ISBN-13: 9786206165453 / Angielski / Miękka / 56 str.

Constanta Laura Zugravu; Maria Magdalena Turek Rahoveanu; Gheorghe Adrian Zugravu
 - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Sensory quality analysis of honey

ISBN-13: 9786206165453 / Angielski / Miękka / 56 str.

Constanta Laura Zugravu; Maria Magdalena Turek Rahoveanu; Gheorghe Adrian Zugravu
cena 196,82 zł
(netto: 187,45 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 196,82 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The aim of these book is to present sensory analysis of mint honey as a component of the promotion strategy of intensive beekeeping. Sensory analysis is part of the quality concept and is the method of examining a product with the help of basic human senses: hearing, seeing, taste, touch and smell. The five senses are sight, hearing, smell, taste and tactile sense, they provide the encompassing variety in five modes of contact without, however, representing awareness of the action of the varied external or internal stimuli, the only and therefore the first sort of informational communication with the external world is that the sensory reception, the primary psychic product of sensory reception is sensation. The feeling is that the psychic reflection of some isolated properties of the objects of reality that act directly on the sense organs.

Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9786206165453
Ilość stron:
56
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka

CONSTANTA LAURA ZUGRAVU was born in Medgidia, Constan a, Romania in 1975. She received the B.S. in food science, and M.S. in economics from the "Dunarea de Jos" University of Galati, Romania in 1999 and 2013. From 2018 - 2021, she was Ph.D. Research Assistant with Agricultural Management in Rural Development, "Dunarea de Jos" University of Galati.

Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia