• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Seasoning Savvy: How to Cook with Herbs, Spices, and Other Flavorings » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Seasoning Savvy: How to Cook with Herbs, Spices, and Other Flavorings

ISBN-13: 9781560220329 / Angielski / Miękka / 1999 / 266 str.

Alice Arndt
Seasoning Savvy: How to Cook with Herbs, Spices, and Other Flavorings Arndt, Alice 9781560220329 Food Products Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Seasoning Savvy: How to Cook with Herbs, Spices, and Other Flavorings

ISBN-13: 9781560220329 / Angielski / Miękka / 1999 / 266 str.

Alice Arndt
cena 243,34 zł
(netto: 231,75 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 236,70 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

A unique work dealing in-depth with flavor and flavorings With the increasing popularity of regional and ethnic cuisines, cooks frequently encounter recipes calling for unfamiliar seasonings. Seasoning Savvy: How to Cook with Herbs, Spices, and Other Flavorings serves as a guide to identifying, locating, selecting, storing and using these exotic ingredients. Well-established flavorings are not neglected as Seasoning Savvy also brings new insights into cooking with these old favorites. No other book supplies so much information about so many herbs and spices as Seasoning Savvy. This book discusses over 100 herbs, spices, flavorings, and blends in detail, describing their origins and how to select, store, and use them--and what the reader might substitute if a seasoning is unavailable. You will also discover the flavor role of foods such as almonds, citrus fruits, and coconuts. Not a cookbook, Seasoning Savvy is a powerful compliment for every recipe and will help you get the most out of the seasonings you use to flavor your food. Within Seasoning Savvy you will explore: how to select and use the right seasonings for a recipe and how to tell if a spice is fresh drying, freezing, toasting, chopping, measuring, and storing herbs and spices culinary practices in the use of flavorings from chocolate and vanilla to amchur and mastic flavor combinations including both well-known and exotic blends, flavored oils and vinegars, compound butters and seasoned salts how to reduce the intensity of some seasonings such as garlic and chili peppers an examination of the nature of taste of flavor along with a history of spice usage in the US brewing teas and tisanes savvy culinary tips, such as polishing a copper a bowl with lemon juice and salt, or storing a lump of asafetida in the spice cupboard to discourage insects Seasoning Savvy's tips and techniques will help you bring out the flavor in your food and teach you how to use seasonings to

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Specific Ingredients - Herbs, Spices, Condiments
Wydawca:
Food Products Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781560220329
Rok wydania:
1999
Ilość stron:
266
Waga:
0.42 kg
Wymiary:
21.23 x 15.34 x 1.8
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Contents
Acknowledgments

  • Introduction
  • Increasing Popularity of Seasonings
  • Herb or Spice?
  • Herb or 'Erb?
  • Flavor
  • The Benefits of Flavor
  • How to Use This Book
  • Culinary Practice
  • Selecting Seasonings
  • Storage
  • Drying Herbs
  • Freezing Herbs and Herbal Dishes
  • Chopping Herbs
  • Toasting Spices
  • Measuring
  • “Freshening” a Recipe
  • Adjusting Seasonings
  • Leavings
  • Citrus
  • Teas and Tisanes
  • Individual Seasonings
  • Ajowan
  • Allspice
  • Almond
  • Amchur
  • Angelica
  • Anise
  • Annatto
  • Asafetida
  • Avocado Leaf
  • Balm
  • Basil
  • Bay Leaf
  • Borage
  • Caraway
  • Cardamom
  • Cassia
  • Celery
  • Chervil
  • Chiles
  • Chive
  • Chocolate
  • Cinnamon
  • Clove
  • Coconut
  • Coriander
  • Cumin
  • Curry Leaf
  • Dill
  • Epazote
  • Fennel
  • Fenugreek
  • Galangal
  • Garlic
  • Ginger
  • Golpar
  • Grain of Paradise
  • Hoja Santa
  • Hyssop
  • Juniper Berry
  • Lavender
  • Lemon
  • Lemon Grass
  • Lemon Verbena
  • Licorice
  • Lime
  • Mace
  • Mahaleb
  • Marigold
  • Marjoram
  • Mastic
  • Mints
  • Monarda
  • Mustard
  • Nigella Seed
  • Nutmeg
  • Orange
  • Oregano
  • Paprika
  • Parsley
  • Pepper
  • Perilla
  • Pink Peppercorn
  • Poppy Seed
  • Rose
  • Roesmary
  • Safflower
  • Saffron
  • Sage
  • Salam Leaf
  • Salep
  • Salt
  • Sassafras
  • Savory
  • Scented Geranium
  • Screwpine
  • Sesame
  • Soapwort
  • Star Anise
  • Sumac
  • Szechwan Peppercorn
  • Tamarind
  • Tarragon
  • Thyme
  • Turmeric
  • Vanilla
  • Wintergreen
  • Woodruff
  • Flavor Combinations
  • Herb and Spice Blends
  • Advieh
  • Berbere
  • Bouquet Garni
  • Chaat Masala
  • Chili Powder
  • Crab Boil
  • Curry Powder
  • Dhanshak Masala
  • Fines Herbes
  • Five-Spice Powder
  • Garam Masala
  • Gremolata
  • Herbes De Provence
  • Jerk Seasoning
  • Khmeli-Suneli
  • Mirepoix
  • Mixed Spice
  • Mulling Spices
  • Panch Phoran
  • Persillade
  • Pickling Spice
  • Quatre Épices
  • Ras el Hanout
  • Sambar Powder
  • Shichimi Togarashi
  • Za'atar
  • Compound Butters
  • Flavored Vinegars
  • Flavored Oils
  • Illustrations
  • Asafetida
  • Borage
  • Chiles
  • Chive
  • Citrus
  • Cumin
  • Curry Leaf
  • Epazote
  • Five-Spice Powder
  • Galangal
  • Garlic
  • Ginger
  • Hoja Santa
  • Licorice
  • Nutmeg
  • Rosemary
  • Saffron
  • Salep
  • Tamarind
  • Index

Alice Arndt



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia