• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Russian Food and Regional Cuisine » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Russian Food and Regional Cuisine

ISBN-13: 9781870832106 / Angielski / Miękka / 2015 / 260 str.

Jean Redwood
Russian Food and Regional Cuisine Jean Redwood 9781870832106 Oldwicks Press Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Russian Food and Regional Cuisine

ISBN-13: 9781870832106 / Angielski / Miękka / 2015 / 260 str.

Jean Redwood
cena 61,90 zł
(netto: 58,95 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 61,56 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Reviews (1st edition)"
."..one of the most comprehensive books on Russian Food. - "Michael Bateman, Independent on Sunday "
Recipes are presented clearly and methodically spiced by literary quotations - style is modest and pleasing. - "Alan Davidson, Petit Propos Culinaires No.32"
An attractive presentation of simple, basic Russian dishes. The book also contains an interesting chapter on Russian Breads. "- Simple Cooking No.29 U.S.A, Supplement 'Mange Tout'"
... a lovely book. "Amazon review, 2012."
This 2nd edition has been updated to reflect the extensive political changes since the Soviet era, but the recipes remain unchanged.
RUSSIAN FOOD is delicious, wholesome and easily prepared from generally available ingredients.
Many recipes are suitable for vegetarians or could be easily adapted.
JEAN REDWOOD's cookery book contains over 340 recipes in easy-to-use presentation, measured in grams and ounces.
The book is enjoyable to read as well as to cook from. Russian literature provides much 'food for thought'. There is a complete 'food story' by Chekhov in the author's own translation.
The geographical and historical background to cookery in different areas of the Russian Federation and surrounding countries is fully explained in all its splendid diversity.
RUSSIAN FOOD is based on Jean Redwood's extensive first-hand knowledge of Russia and the Russian language.
Contents
Personal Preface and Introduction.
'Domestic mealtimes' - "cultural influences, illustrated by Russian literature."
'The Siren' (Anton Chekhov) - a food related short story, "translated by the author."
RECIPES - a very extensive selection: "over 340 in all "
34 Zakuski (hors d'oeuvres)
56 Soups
66 Fish, Meat & Poultry recipes
45 Vegetable & Salad recipes
47 Grain, Pasta, Pastry, Pies & Pancakes
26 Puddings & Biscuits
30 Bread & Cake recipes
plus many others for "Sauces, Marinades, Preserves and Beverages."
Recipes suitable for young children or easily digestible are also covered.
COUNTRIES where they are, what they grow, what they eat, complete with maps
As well as Russia, recipes come from: -
Armenia
Azerbaijan
Baltic States
Belarus
Georgia
Kazakhstan
Moldova
Tajikistan
Tatarstan Republic "(area of distinctive cuisine within Russian Federation)"
Turkmenistan
Ukraine
Uzbekistan
Bibliography - Glossary - Index of recipes.
"Note: " Photographs accompanying description (where displayed), show a selection of attractive and easily prepared dishes cooked from the book's recipes, but are not part of book.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Courses & Dishes - General
Cooking > Regional & Ethnic - Russian
Wydawca:
Oldwicks Press Ltd
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781870832106
Rok wydania:
2015
Dostępne języki:
Angielski
Ilość stron:
260
Wymiary:
24.624.6 x 18.9
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Glosariusz/słownik


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia