• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Restaurant Winners: Plain Talk for Bootstrappers Navigating the Foodservice Industry » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Restaurant Winners: Plain Talk for Bootstrappers Navigating the Foodservice Industry

ISBN-13: 9780692515280 / Angielski / Miękka / 2015 / 212 str.

Mark Radford
Restaurant Winners: Plain Talk for Bootstrappers Navigating the Foodservice Industry Mark Radford 9780692515280 Mark Radford - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Restaurant Winners: Plain Talk for Bootstrappers Navigating the Foodservice Industry

ISBN-13: 9780692515280 / Angielski / Miękka / 2015 / 212 str.

Mark Radford
cena 76,19
(netto: 72,56 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 76,40
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Foodservice is a multi-billion dollar industry...one in which most people will fail. Restaurant Winners: Plain Talk for Bootstrappers Navigating the Foodservice Industry offers a blunt and brutally honest perspective on the realities that soon-to-be entrepreneurs may face. Any perceived glamour will be stripped away here. The author takes you on a personal journey through nearly 20 years owning and operating a variety of concepts along with the victories, mistakes, and lessons learned along the way. The goal is to save you time and money, years and tears. Included are interviews with industry players, a sample business plan, and candid discussions on locations, finances, critics, and the cast of characters and situations you will encounter. Although this book is written with the self-funded, independent operator in mind, friends, fans, and industry veterans will enjoy a visit to this extremely challenging, rewarding, and bizarre world of foodservice.

Foodservice is a multi-billion dollar industry...one in which most people will fail. Restaurant Winners: Plain Talk for Bootstrappers Navigating the Foodservice Industry offers a blunt and brutally honest perspective on the realities that soon-to-be entrepreneurs may face. Any perceived glamour will be stripped away here.   The author takes you on a personal journey through nearly 20 years owning and operating a variety of concepts along with the victories, mistakes, and lessons learned along the way. The goal is to save you time and money, years and tears. Included are interviews with industry players, a sample business plan, and candid discussions on locations, finances, critics, and the cast of characters and situations you will encounter.  Although this book is written with the self-funded, independent operator in mind, friends, fans, and industry veterans will enjoy a visit to this extremely challenging, rewarding, and bizarre world of foodservice. 

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Przedsiębiorczość
Business & Economics > Sales & Selling - Management
Cooking > Individual Chefs & Restaurants
Wydawca:
Mark Radford
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780692515280
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
212
Waga:
0.37 kg
Wymiary:
23.5 x 19.05 x 1.14
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Radford, Mark Mark Radford is a Tutor in the Department of Conti... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia