• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Restaurant Financial Management Basics » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Restaurant Financial Management Basics

ISBN-13: 9780471213796 / Angielski / Miękka / 2002 / 352 str.

Schmidgall
Restaurant Financial Management Basics Schmidgall, Raymond S. 9780471213796  - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Restaurant Financial Management Basics

ISBN-13: 9780471213796 / Angielski / Miękka / 2002 / 352 str.

Schmidgall
cena 159,98
(netto: 152,36 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 159,32
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

A complete, practical guide to managing restaurant business finances
One of the keys to a successful restaurant business is strong financial management. This book equips readers with the tools needed to manage the finances of foodservice establishments effectively. Written by expert authors with extensive experience in the field, this accessible resource is filled with valuable information that can be applied to day-to-day operations. It offers concise, down-to-earth coverage of basic accounting topics-including pricing, budgeting, cost control, and cash flow-as well as more specialized information, such as how to establish menu prices.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Finance - General
Business & Economics > Industries - Hospitality, Travel & Tourism
Business & Economics > Przedsiębiorczość
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471213796
Rok wydania:
2002
Ilość stron:
352
Waga:
0.50 kg
Wymiary:
23.37 x 15.49 x 1.78
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Preface.

1. Introduction to Financial Management.

2. Debits and Credits–The Mechanics of Accounting.

3. The Balance Sheet.

4. The Income Statement.

5. Analysis and Interpretation of Financial Statements.

6. Cash Flow.

7. Understanding Cost Concepts and Break–even.

8. Pricing for Profits.

9. Operating Budgets.

10. Accounting Aspects of Food and Beverage Control.

11. Payroll Accounting.

12. Accounting for Fixed and Other Assets.

13. Cash and Revenue Control.

Recommended Reading.

Index.

RAYMOND S. SCHMIDGALL, PHD, CPA, is the Hilton Hotels Professor of Hospitality Financial Management at Michigan State University. DAVID K. HAYES is the managing owner of the Clarion Hotel and Conference Center in Lansing, Michigan. He is the coauthor of Restaurant Law Basics and Food and Beverage Cost Control, Second Edition, both published by Wiley. JACK D. NINEMEIER, PHD, is a professor at Michigan State University.

THE COMPLETE, PRACTICAL GUIDE TO MANAGING THE BUSINESS SIDE OF A RESTAURANT

The success of a restaurant depends not only on great food and outstanding service, but also on sound financial management. Restaurant Financial Basics gives restaurant managers the financial knowledge and tools they need to understand, analyze, and report their restaurant′s finances accurately and use that data to help run the business effectively.

Written clearly and with a minimum of jargon, this down–to–earth guide focuses on the crucial information busy managers must know for both day–to–day operations and long–term planning. It covers the full range of crucial basic accounting principles, including cash flow, pricing, budgeting, cost control, equipment accounting, and cash and revenue control. It completely demystifies the two most important financial statements for a restaurant business: the balance sheet and the income statement. Throughout, Restaurant Financial Basics offers valuable practical tools, including:

  • Manager′s Briefs that summarize critical accounting principles and practices
  • Ready–to–use forms for record–keeping and accounting
  • Easy checklists to help improve operations and planning
  • Web site resources for fast, up–to–date access to further information

The Restaurant Basics Series provides restaurant owners and managers with expert advice and practical guidance on critical issues in restaurant operation and management. Written by leading authorities in their respective areas of expertise, these easy–to–use guides offer instant access to authoritative information on every aspect of the restaurant business and every type of restaurant independent, chain, or franchise.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia