Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Research on the Properties of Polysaccharides, Starch, Protein, Pectin, and Fibre in Food Processing » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2678508]
•
Literatura piękna
[1635285]
więcej...
•
Turystyka
[64041]
•
Informatyka
[142605]
•
Komiksy
[32622]
•
Encyklopedie
[21611]
•
Dziecięca
[515985]
•
Hobby
[108831]
•
AudioBooki
[2077]
•
Literatura faktu
[198745]
•
Muzyka CD
[655]
•
Słowniki
[2748]
•
Inne
[405763]
•
Kalendarze
[1920]
•
Podręczniki
[165164]
•
Poradniki
[410648]
•
Religia
[455855]
•
Czasopisma
[400]
•
Sport
[59759]
•
Sztuka
[227679]
•
CD, DVD, Video
[3917]
•
Technologie
[205170]
•
Zdrowie
[88650]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3088]
•
Puzzle, gry
[3369]
•
Literatura w języku ukraińskim
[266]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10257]
Kategorie szczegółowe BISAC
Research on the Properties of Polysaccharides, Starch, Protein, Pectin, and Fibre in Food Processing
ISBN-13
: 9783036596747 / Angielski
Jianhua Xie
;
Yanjun Zhang
;
Hansong Yu
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Research on the Properties of Polysaccharides, Starch, Protein, Pectin, and Fibre in Food Processing
ISBN-13
: 9783036596747 / Angielski
Jianhua Xie
;
Yanjun Zhang
;
Hansong Yu
cena
692,33
zł
(netto: 659,36 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 647,40 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science
>
Biologia i przyroda
Wydawca:
Mdpi AG
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783036596747
Udostępnij
Czytaj nas na: