• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Remarkable Service » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Remarkable Service

ISBN-13: 9781118116876 / Angielski / Miękka / 2014 / 304 str.

The Culinary Institute of America
Remarkable Service The Culinary Institute of America,  9781118116876 John Wiley & Sons - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Remarkable Service

ISBN-13: 9781118116876 / Angielski / Miękka / 2014 / 304 str.

The Culinary Institute of America
cena 164,30 zł
(netto: 156,48 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 162,62 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Transforming service into extraordinary guest experiences--with repeat business the reward For the past decade, Remarkable Service has been the most comprehensive guide to standard-setting restaurant service techniques and principles. This all-new edition features a completely reorganized, updated look at table service and foodservice management, from setting up a dining room and taking guests' orders to executing wine service and handling customer complaints. With straightforward advice from The Culinary Institute of America's expert table service and foodservice management faculty, Remarkable Service, Third Edition offers new -Scripts for Service Scenarios- throughout to help servers practice such real-world scenarios as recommending a dish, taking reservations, and dealing with special requests. This book also addresses the service needs of a wide range of dining establishments, from casual and outdoor dining to upscale restaurants and catering operations. Chapters cover everything from training and hiring staff, preparation for service, and front-door hospitality to money handling, styles of modern table service, and the relationship between the front and back of the house.

  • Foreword by restaurateur Danny Meyer, whose restaurants are legendary for their world-class service
  • Respected industry-wide as a contemporary reference guide and refresher for foodservice professionals

Transforming service into extraordinary guest experiences—with repeat business the reward For the past decade, Remarkable Service has been the most comprehensive guide to standard–setting restaurant service techniques and principles.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Professional
Business & Economics > Industries - Hospitality, Travel & Tourism
Wydawca:
John Wiley & Sons
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781118116876
Rok wydania:
2014
Ilość stron:
304
Waga:
0.59 kg
Wymiary:
24.61 x 18.21 x 1.88
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Glosariusz/słownik
Wydanie ilustrowane

PREFACE viii

ACKNOWLEDGMENTS xiv

CHAPTER 1. The Principles of Remarkable Service  2

CHAPTER 2. Styles of Service  20

CHAPTER 3. A Clean and Safe Dining Room  48

CHAPTER 4. Preparing and Maintaining the Dining Room for Remarkable Service  72

CHAPTER 5. Reservations and Waiting Lists  110

CHAPTER 6. Serving Guests  136

CHAPTER 7. Beverage Service  176

CHAPTER 8. Wine Service  208

CHAPTER 9. Banquet Service in the Restaurant  230

CHAPTER 10. Remarkable Service Interactions  254

APPENDIX  268

BIBLIOGRAPHY  277

TRADE AND PROFESSIONAL GROUPS 2 79

INDEX  281



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia