• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Reframing Convenience Food » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Reframing Convenience Food

ISBN-13: 9783319781501 / Angielski / Twarda / 2018 / 274 str.

Peter Jackson; Helene Brembeck; Jonathan Everts
Reframing Convenience Food Peter Jackson Helene Brembeck Jonathan Everts 9783319781501 Palgrave MacMillan - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Reframing Convenience Food

ISBN-13: 9783319781501 / Angielski / Twarda / 2018 / 274 str.

Peter Jackson; Helene Brembeck; Jonathan Everts
cena 402,53
(netto: 383,36 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 385,52
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

By exploring how various types of convenience food have become embedded in consumers' lives it considers what lessons can be learnt from the commercial success of convenience food for those who seek to promote healthier and more sustainable diets.

Kategorie:
Nauka, Socjologia i społeczeństwo
Kategorie BISAC:
Social Science > Socjologia
Social Science > Sociology of Religion
Social Science > Human Geography
Wydawca:
Palgrave MacMillan
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783319781501
Rok wydania:
2018
Wydanie:
2018
Ilość stron:
274
Waga:
0.61 kg
Wymiary:
21.01 x 14.81 x 2.39
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

"This is to be applauded for it retains intellectual integrity while providing relevant evidence that supports educating nonacademic attitudes about the matter, especially among those who are spending public funds. ... The book will also be informative for policy makers and practitioners, and educative for students, enabling them to see the argument for reframing common sense assumptions-including some with which they themselves might have started their undergraduate studies." (Anne Murcott, Review of Agricultural, Food and Environmental Studies, Vol. 100, 2019)

1. Introduction.

2. A Short History of Convenience Food.

3. Convenience Food as a Contested Category.

4. The Normalization of Convenience Food.

5. The Temporalities of Convenience Food.

6. The Spatialities of Convenience Food.

7. The Moralization of Convenience Food.

8. Cooking and Convenience.

9. Convenience, Health and Sustainability.

10. Conclusions.

​

Peter Jackson is Professor of Human Geography at the University of Sheffield, UK

Helene Brembeck is Professor of Ethnology at the University of Gothenburg, Sweden

Jonathan Everts is Professor of Human Geography at the University of Halle-Wittenberg, Germany

Maria Fuentes is Senior Researcher at the University of Gothenburg, Sweden

Bente Halkier is Professor of Sociology at the University of Copenhagen, Denmark

Frej Daniel Hertz is a PhD student at Roskilde University, Denmark

Angela Meah is Research Fellow at the University of Sheffield, UK

Valerie Viehoff is completing a PGCE at University College London, UK

Christine Wenzl is a PhD student at the University of Bonn, Germany


This book questions the simplistic view that convenience food is unhealthy and environmentally unsustainable. By exploring how various types of convenience food have become embedded in consumers’ lives, it considers what lessons can be learnt from the commercial success of convenience food for those who seek to promote healthier and more sustainable diets. The project draws on original findings from comparative research in the UK, Denmark, Germany and Sweden (funded through the ERA-Net Sustainable Food programme). Reframing Convenience Food avoids moral judgments about convenience food, and instead provides a refreshingly novel perspective guided by an understanding of everyday consumer practice. It will appeal to those with an interest in the sociology and politics behind health, consumerism, sustainability and society.

Brembeck, Helene Helene Brembeck is Associate Professor and Researc... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia