• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Quantity : Food Production, Planning, and Management » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Quantity : Food Production, Planning, and Management

ISBN-13: 9780471333470 / Angielski / Twarda / 2000 / 512 str.

John B. Knight; Lendal Henry Kotschevar; Lendal Henry Kotschevar
Quantity : Food Production, Planning, and Management John B. Knight Lendal Henry Kotschevar Lendal Henry Kotschevar 9780471333470 John Wiley & Sons - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Quantity : Food Production, Planning, and Management

ISBN-13: 9780471333470 / Angielski / Twarda / 2000 / 512 str.

John B. Knight; Lendal Henry Kotschevar; Lendal Henry Kotschevar
cena 728,85
(netto: 694,14 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 721,39
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Quantity food production is the preparation of large amounts of food in a commercial operation. Planning and management are needed to deal with the organizational issues involved with preparing and serving large quantities of food and operating a foodservice establishment. These issues include nutrition, equipment, service, purchasing, profitability, and property.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Zarządzenie i techniki zarządzania
Wydawca:
John Wiley & Sons
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471333470
Rok wydania:
2000
Ilość stron:
512
Waga:
1.06 kg
Wymiary:
24.0 x 19.8 x 3.7
Oprawa:
Twarda

QUANTITY FOOD PLANNING AND MANAGEMENT.

Raising the Standard.

Understanding Trends in Nutrition and Health.

Producing a Menu.

Implementing Equipment.

Controls.

Service and Dining Etiquette.

Human Resources.

Products and Profits.

Property and Promotion.

QUANTITY FOOD PRODUCTION AND MANAGEMENT.

Cooking Principles, Methods, and Trends.

Sanitation and Safety.

Pantry Products.

Stocks, Soups, and Sauces.

Fruits, Vegetables, and Cereals.

Meats, Poultry, and Seafood.

Bakeshop Production.

Dairy Products and Eggs.

Appendices.

Index.

JOHN B. KNIGHT, EdD, is Director of Hospitality Management at Indiana University Purdue University, Fort Wayne.

LENDAL H. KOTSCHEVAR, PhD, LD, is Professor Emeritus, Florida International University.

A major revision of a classic text–how to be an effective foodservice manager.

When it comes to handling the demands of the foodservice industry, there is no single approach. Quantity Food Production, Planning, and Management goes beyond the mere teaching of technical skills to address the multitude of situations and challenges facing operators today.

Now in a new edition, this classic hospitality management text continues to set the standard for planning production, executing culinary technique, and understanding food and beverage management. Chapters are logically organized, and each one discusses a separate element of successful hospitality operations management. With 80 percent of the material revised to address current trends, the Third Edition features new sections on:
∗ Employee productivity
∗ Total Quality Management
∗ Innovative cooking methods and trends
∗ Cultural diversity
∗ Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP)
∗ Industry growth
∗ Career opportunities

Featuring 50 photographs and new chapter review questions, case studies, vocabulary terms, and references, Quantity Food Production, Planning, and Management, Third Edition is an indispensable resource.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia