• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Protective effect of vitamin E against acrylamide induced toxicity » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Protective effect of vitamin E against acrylamide induced toxicity

ISBN-13: 9783659678233 / Angielski / Miękka / 2015 / 156 str.

Patel Piyush;Patel B. J.;Joshi D. V.
Protective effect of vitamin E against acrylamide induced toxicity Patel Piyush 9783659678233 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Protective effect of vitamin E against acrylamide induced toxicity

ISBN-13: 9783659678233 / Angielski / Miękka / 2015 / 156 str.

Patel Piyush;Patel B. J.;Joshi D. V.
cena 277,53 zł
(netto: 264,31 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 277,53 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Recently, FDA has approved that much of food like French fries, potato chips, toast, doughnuts etc., cooked at high temperature whether, baked, fried, roasted, grilled or toasted, it forms chemical called acrylamide which causes cancer, reproductive and neurotoxicity. But, the widely used natural antioxidant vitamin E ameliorates the toxic effect of acrylamide. Therefore, in recent era, the consumption of such foods become a critical issue regarding health status of human being.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Life Sciences - Horticulture
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783659678233
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
156
Waga:
0.23 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.91
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Dr. Piyush Patel studied M.V.Sc (Veterinary Pathology) from Sardarkrushinagar Dantiwada Agricultural University,sardarkrushinagar. I have published 4 research papers in national journal and 1 popular article. Presently, I am appointed as a research associate in Cadila Pharmaceutical Limited, Dholka, Ahmedabad.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia