• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Propriétés rhéologiques des fruits » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Propriétés rhéologiques des fruits

ISBN-13: 9786206444565 / Francuski / Miękka / 64 str.

Ioana Stanciu
Propriétés rhéologiques des fruits Stanciu, Ioana 9786206444565 Editions Notre Savoir - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Propriétés rhéologiques des fruits

ISBN-13: 9786206444565 / Francuski / Miękka / 64 str.

Ioana Stanciu
cena 196,36
(netto: 187,01 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 195,91
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Le livre intitulé "Propriétés rhéologiques des fruits" est structuré en 5 chapitres. Le premier chapitre est intitulé "Modèles rhéologiques". Le deuxième chapitre présente les propriétés rhéologiques de certains fruits et légumes. Le troisième chapitre est intitulé impact des solides solubles totaux sur les propriétés rhéologiques. Les deux derniers chapitres comprennent les propriétés rhéologiques de certaines pâtes à tartiner à base de fruits et le comportement rhéologique de la myrtille.

Wydawca:
Editions Notre Savoir
Język:
Francuski
ISBN-13:
9786206444565
Ilość stron:
64
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka

Ioana Stanciu a obtenu son doctorat en chimie en 2008 pour l'étude des additifs polymères des huiles minérales. Depuis 2005, elle a participé à de nombreuses conférences nationales et internationales et a publié des articles dans des revues nationales et internationales sur l'étude des huiles multigrades, des huiles de canola et des huiles de tournesol.

Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia