• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Professional Charcuterie: Sausage Making, Curing, Terrines, and Pâtes » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Professional Charcuterie: Sausage Making, Curing, Terrines, and Pâtes

ISBN-13: 9780471122371 / Angielski / Twarda / 1996 / 304 str.

John Kinsella; David T. Harvey
Professional Charcuterie: Sausage Making, Curing, Terrines, and Pâtes Kinsella, John 9780471122371 John Wiley & Sons - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Professional Charcuterie: Sausage Making, Curing, Terrines, and Pâtes

ISBN-13: 9780471122371 / Angielski / Twarda / 1996 / 304 str.

John Kinsella; David T. Harvey
cena 307,19 zł
(netto: 292,56 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 304,67 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The complete, contemporary guide to preparing sausages, cured and smoked meats, pates and terrines, and cured and smoked fish of the highest quality

Centuries of skill and imagination have earned charcuterie a revered place in the world of gastronomy, and Professional Charcuterie honors that proud tradition. This working manual and treasury of recipes covers the selection and assembly of ingredients, the most effective use of equipment, and the indispensable basics of food safety. Incorporating a wide variety of meats, seafood, fowl, and game, its range of over 200 enticing, culinary classroom-tested recipes includes all the classics of charcuterie, as well as exceptional contemporary favorites. Step-by-step instructions for smoking and curing are clearly presented, as well as illustrated procedures for preparing and stuffing sausages.

Designed for professionals and culinary students as well as home cooks, Professional Charcuterie allows readers to produce superior products upon the very first effort, and to develop their skills to even higher levels.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Specific Ingredients - Meat
Wydawca:
John Wiley & Sons
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471122371
Rok wydania:
1996
Ilość stron:
304
Waga:
0.73 kg
Wymiary:
26.21 x 20.52 x 2.64
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Glosariusz/słownik
Wydanie ilustrowane

BASIC INFORMATION.

Equipment.

Sanitation.

Ingredients for the Charcuterie Kitchen.

Wet and Dry Curing.

Hot and Cold Smoking.

Traditional Charcuterie.

Sauces.

RECIPES.

Appendices.

Glossary.

Indexes.

JOHN KINSELLA is one of a small number of American Culinary Federation–certified Master Chefs. He is Chef–Instructor and Program Coordinator in the Culinary Arts Program at Cincinnati State Technical College and a member of the American Academy of Chefs. Trained in London, he served his apprenticeship at the Grosvenor House Hotel, Park Lane, and is certified as a Master Chef, London City and Guilds.

DAVID T. HARVEY is a certified chef who trained with Chef Kinsella.

The complete, contemporary guide to preparing sausages, cured and smoked meats, pâtés and terrines, and cured and smoked fish of the highest quality

Centuries of skill and imagination have earned charcuterie a revered place in the world of gastronomy, and Professional Charcuterie honors that proud tradition. This working manual and treasury of recipes covers the selection and assembly of ingredients, the most effective use of equipment, and the indispensable basics of food safety. Incorporating a wide variety of meats, seafood, fowl, and game, its range of over 200 enticing, culinary classroom–tested recipes includes all the classics of charcuterie, as well as exceptional contemporary favorites. Step–by–step instructions for smoking and curing are clearly presented, as well as illustrated procedures for preparing and stuffing sausages.

Designed for professionals and culinary students as well as home cooks, Professional Charcuterie allows readers to produce superior products upon the very first effort, and to develop their skills to even higher levels.

Kinsella, John Kinsella has over 19 years experience in environme... więcej >
Harvey, David T. JOHN KINSELLA is one of a small number of American... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia