• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Pressure Cooker Recipe Book: Fast Cooking Under Extreme Pressure » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Pressure Cooker Recipe Book: Fast Cooking Under Extreme Pressure

ISBN-13: 9781494477721 / Angielski / Miękka / 2013

Maria Holmes
Pressure Cooker Recipe Book: Fast Cooking Under Extreme Pressure Maria Holmes 9781494477721 Createspace - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Pressure Cooker Recipe Book: Fast Cooking Under Extreme Pressure

ISBN-13: 9781494477721 / Angielski / Miękka / 2013

Maria Holmes
cena 64,37 zł
(netto: 61,30 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 64,01 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Maria Holmes, author of the AMAZON BEST SELLER "Vegetarian Slow Cooker Recipe Book: 30 Easy Set It & Forget It Meals" returns with her newest cookbook: "Pressure Cooker Recipe Book: Fast Cooking Under Extreme Pressure." Having shared the many advantages of slow-cooking in her last book, Maria is now pleased to share the equally beneficial joys of pressure cooking. Pressure cookers have been vilified first for their lack of safety and then ridiculed for their crocheting granny recipes. Now equipped with new safety mechanisms, today's pressure cookers are safer than ever. And as you will discover in this cookbook, gone are the days of the bland and uninspired pressure cooker meals. In addition to cooking foods in a fraction of the normal time with just the push of a few buttons, pressure cookers promise so much more. Completely self-contained, there are models that offer automatic timers and multiple functions, so you can brown meats and saute vegetables before pressure cooking, perhaps simmer in-between steps, and keep a dish warm after it's done. Some models double as rice cookers, steamers and even slow cookers to seal the deal. We already know that roasts, soups and beans come out tasty, tender and delicious from the pressure cooker. But today's pressure cookers can do so much more. Pressure cooking prevents the oxidation of veggies, using the steamer basket preserves the water-soluble vitamins, the sealed top keep the vitamins from evaporating away, and the quick cooking helps to retain more minerals that could be destroyed by longer cooking times. The result will be more flavour, more color and a retention of up to 95% of vitamins and minerals (vs. regular cooking, which only retains about 40%). Every single recipe in this cookbook has been personally selected, tried and tested by Maria to ensure that each one delivers quick, delicious, and easy to make meal that the entire family will enjoy. And talking about quick and easy, Maria has ensured that readers will find the exact recipes they are looking for with little to no trouble at all. Thus, she has divided her cookbook into the following seven distinct chapters: Chapter 1: Appetizers Chapter 2: Soups Chapter 3: Vegetables Chapter 4: Meats Chapter 5: Poultry Chapter 6: Seafood Chapter 7: Desserts The cookbook also comes with general guidelines for its use, quick reference cooking tips and a comprehensive table of cooking times for fruits, vegetables, meats, and fish. So if you're ready to discover creative new recipes for making everything from appetizers to desserts while saving time, nutrient and energy, then you will surely enjoy Maria Holmes' "Pressure Cooker Recipe Book: Fast Cooking Under Extreme Pressure.""


Zawartość książki może nie spełniać oczekiwań – reklamacje nie obejmują treści, która mogła nie być redakcyjnie ani merytorycznie opracowana.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Special Appliances
Wydawca:
Createspace
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781494477721
Rok wydania:
2013
Waga:
0.38 kg
Wymiary:
21.0 x 15.0 x 2.2
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Holmes, Maria My name is Maria Holmes and I love to cook and eat... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia