• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Poultry and Eggs: Inspection and Preservation » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Poultry and Eggs: Inspection and Preservation

ISBN-13: 9786208455439 / Angielski / Miękka / 2025 / 276 str.

Shahrazad M.J. Al-Shadeedi; Faris A. Al-Obaidi
Poultry and Eggs: Inspection and Preservation Al-Shadeedi, Shahrazad M.J., Al-Obaidi, Faris A. 9786208455439 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Poultry and Eggs: Inspection and Preservation

ISBN-13: 9786208455439 / Angielski / Miękka / 2025 / 276 str.

Shahrazad M.J. Al-Shadeedi; Faris A. Al-Obaidi
cena 410,11
(netto: 390,58 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 410,11
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

This book (Poultry and Eggs Inspection and Preservation) consists of 16 chapters and serves as a comprehensive guide to the intricate world of poultry and egg inspection and preservation. Our aim is to demystify the science and regulations that govern this essential sector of our food supply. We will explore the rigorous standards of inspection, the innovative methods used to preserve freshness and extend shelf life, and the critical role these practices play in preventing foodborne illnesses. We will delve into the biological and chemical principles at work, the regulatory frameworks that protect public health, and the latest technological advancements shaping the future of the industry. This book is an important reference for students and graduates of faculties of agriculture and veterinary medicine and a good help for them in their practical life after graduation while practicing the profession of raising poultry birds.

Kategorie BISAC:
Medical > Weterynaria
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9786208455439
Rok wydania:
2025
Ilość stron:
276
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka
Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia