• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Postharvest Nanotechnology for Fresh Horticultural Produce » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Postharvest Nanotechnology for Fresh Horticultural Produce

ISBN-13: 9780367675011 / Twarda / 2023 / 472 str.

Postharvest Nanotechnology for Fresh Horticultural Produce  9780367675011 Taylor & Francis Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Postharvest Nanotechnology for Fresh Horticultural Produce

ISBN-13: 9780367675011 / Twarda / 2023 / 472 str.

cena 924,88 zł
(netto: 880,84 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 856,36 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book has been edited to advance understanding of material development, intelligent selection of nanomaterials to ensure the nontoxic nature, and future perspectives of nanotechnology on postharvest produce.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - Food Types
Gardening > General
Wydawca:
Taylor & Francis Ltd
Seria wydawnicza:
Innovations in Postharvest Technology Series
ISBN-13:
9780367675011
Rok wydania:
2023
Ilość stron:
472
Wymiary:
25.4 x 17.8
Oprawa:
Twarda
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

1. Introduction to nanotechnological applications in the postharvest processing of fresh horticultural produce 2. Synthesis and characterization methods for the nanobased materials for the postharvest storage of  horticultural produce 3. Organic nanoparticles in postharvest management and the  mechanism involved 4.       Cellulose nanoparticles for postharvest management and the mechanism involved 5. Inorganic/ metallic nanoparticles in postharvest management and the mechanism involved 6. Mechanism of silver nanoparticles based postharvest technologies 7. Nanoclay based methods for the postharvest processing of horticultural produce 8. Hybrid nanomaterials for postharvest storage 9. Engineering the nanobased packaging materials for the post harvest storage 10. Advancements in the essential oil based packaging materials 11. Bio active nano-based packaging for postharvest storage of  horticultural produce 12. Nanotechnology in shelf life enhancement of minimally processed horticultural produce 13. Modeling and simulation of gas barrier properties of nanocomposites used for packaging applications 14. ZnO nanoparticles  based methods for the minimally  processed horticultural produce 15. Phytonanocomposites for minimally processed horticultural produce 16. Toxicity aspects of nanoparticles and their composites being used in the Postharvest Nanotechnology 17. Life cycle assessment: a tool to evaluate the environmental impact of nanomaterials used in food packaging – modification suggested by authors 18. Global status of nanotechnology policies in packaging sector 19. Future Scope of Nano Based Methods for the Improvement of Postharvest Technologies and Increased Shelf Life of Minimally Processed Food 20. Nano based methods for the improvement of postharvest technologies and increased shelf life of minimally processed food

Dr. Radhakrishnan E.K is currently working as Assistant Professor in School of Biosciences, Mahatma Gandhi University, Kottayam, Director of Business Innovation and Incubation Centre (BIIC) and as Joint Director of Inter University Centre for Organic Farming and Sustainable Agriculture (IUCOFSA), Mahatma Gandhi University, Kottayam, Kerala, India.

Ms. Ashitha Jose is currently pursuing her Ph.D in Biochemistry at School of Biosciences, Mahatma Gandhi University, Kottayam, India. Her area of research is food packaging materials with incorporated nanoparticles. So far she has authored several book chapters of various publishing groups.

Dr. Sunil Pareek is working as Associate Professor at NIFTEM, Kundli, Haryana. He is Head of the Department of Agriculture and Environmental Sciences and also Director (IQAC). 



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia