• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Physico-chemical Properties and Sensory Attributes of Ojojo » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Physico-chemical Properties and Sensory Attributes of Ojojo

ISBN-13: 9783330039674 / Angielski / Miękka / 2017 / 128 str.

Thomas Okache; Joseph Alakali; Julius Ikya
Physico-chemical Properties and Sensory Attributes of Ojojo Okache, Thomas; Alakali, Joseph; Ikya, Julius 9783330039674 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Physico-chemical Properties and Sensory Attributes of Ojojo

ISBN-13: 9783330039674 / Angielski / Miękka / 2017 / 128 str.

Thomas Okache; Joseph Alakali; Julius Ikya
cena 223,20
(netto: 212,57 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 223,20
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The work is poised to enhance the nutritional value of ojojo by complementing water yam with bambara groundnut, hence ensuring nutritious and quality ojojo that would benefit hungry and malnourished persons. It also elucidates the health benefit of consuming water yam and bambara groundnut blends in "ojojo". The work will also enhance the production and utilization of water yam and bambara groundnut, thus; ensuring food security and providing income for producers of water yam and bambara groundnut, and also creating jobs and reducing poverty for processors of ojojo.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Computers > General
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783330039674
Rok wydania:
2017
Ilość stron:
128
Wymiary:
15x22x0
Oprawa:
Miękka

Mr. Thomas Okache, is a lecturer of Food Science and Technology at the Federal University Dutsinma, Katsina State, Nigeria. He received his B.Sc. from Federal University of Agriculture, Makurdi before eventually accepting a tenure position in Federal University Dutsinma as a Lecturer, then proceeded to his alma mater to do M.Sc.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia