• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Organic Agriculture in China and Egypt » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Organic Agriculture in China and Egypt

ISBN-13: 9783659506680 / Angielski / Miękka / 2015 / 572 str.

Shedeed Shaymaa;Yunsheng Li;Abdalla Zakaria
Organic Agriculture in China and Egypt Shedeed Shaymaa                          Yunsheng Li                              Abdalla Zakaria 9783659506680 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Organic Agriculture in China and Egypt

ISBN-13: 9783659506680 / Angielski / Miękka / 2015 / 572 str.

Shedeed Shaymaa;Yunsheng Li;Abdalla Zakaria
cena 470,32 zł
(netto: 447,92 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 470,32 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Organic agriculture is a production management system, which promotes and enhances ecosystem health, including biological cycles and soil biological activity. It encompasses a range of land, crop and animal management procedures that use little or no external inputs. Organic agriculture promotes the use of local natural resources. Among the major characteristics of organic agriculture are the: * Enhancement of the biological diversity within the whole system; * Increase of soil biological activity; * Maintenance of long-term soil fertility; * Recycling of wastes of plant and animal origin with a view to return nutrients to the system and therefore minimize the use of non-renewable resources; * Reliance on renewable resources in locally organized agricultural systems; * Promotion of the healthy use of soil, water and air as well as the minimization of all forms of pollution that may result from agricultural practices; and * Careful handling of agricultural products so as to maintain the organic integrity and vital qualities of the product at all stages.

Organic agriculture is a production management system, which promotes and enhances ecosystem health, including biological cycles and soil biological activity. It encompasses a range of land, crop and animal management procedures that use little or no external inputs. Organic agriculture promotes the use of local natural resources. Among the major characteristics of organic agriculture are the : * Enhancement of the biological diversity within the whole system; * Increase of soil biological activity; * Maintenance of long-term soil fertility; * Recycling of wastes of plant and animal origin with a view to return nutrients to the system and therefore minimize the use of non-renewable resources; * Reliance on renewable resources in locally organized agricultural systems; * Promotion of the healthy use of soil, water and air as well as the minimization of all forms of pollution that may result from agricultural practices; and * Careful handling of agricultural products so as to maintain the organic integrity and vital qualities of the product at all stages.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Life Sciences - Horticulture
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783659506680
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
572
Waga:
0.82 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 3.23
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Prof. Dr. Zakaria Fouad Fawzy Hassan.Professor - Agriculture and Biological Division - National Research CentreProf. LI YUNSHENG .Professor - Institute of Geographic Sciences and Natural Resources Research, Chinese Academy of Science China.Dr. Shaymaa Ismail Shedeed Khalil.Associate Professor - Agriculture and Biological Division - NRC-Egypt



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia