Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Open TV: Innovation Beyond Hollywood and the Rise of Web Television » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2678374]
•
Literatura piękna
[1638312]
więcej...
•
Turystyka
[64597]
•
Informatyka
[142634]
•
Komiksy
[32585]
•
Encyklopedie
[21653]
•
Dziecięca
[518595]
•
Hobby
[110105]
•
AudioBooki
[2116]
•
Literatura faktu
[199069]
•
Muzyka CD
[676]
•
Słowniki
[2780]
•
Inne
[405866]
•
Kalendarze
[1944]
•
Podręczniki
[166607]
•
Poradniki
[411831]
•
Religia
[456661]
•
Czasopisma
[407]
•
Sport
[59840]
•
Sztuka
[228279]
•
CD, DVD, Video
[3966]
•
Technologie
[205064]
•
Zdrowie
[88735]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3164]
•
Puzzle, gry
[3428]
•
Literatura w języku ukraińskim
[271]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10333]
Kategorie szczegółowe BISAC
Open TV: Innovation Beyond Hollywood and the Rise of Web Television
ISBN-13
: 9781479815975 / Angielski / Miękka / 2018 / 320 str.
Aymar Christian
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Open TV: Innovation Beyond Hollywood and the Rise of Web Television
ISBN-13
: 9781479815975 / Angielski / Miękka / 2018 / 320 str.
Aymar Christian
cena
131,12
zł
(netto: 124,88 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 129,87 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
inne wydania
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Kultura. Etnografia
Kategorie BISAC:
Social Science
>
Media Studies
Computers
>
Internet - General
Performing Arts
>
Television - General
Wydawca:
New York University Press
Seria wydawnicza:
Postmillennial Pop
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781479815975
Rok wydania:
2018
Numer serii:
000461686
Ilość stron:
320
Waga:
0.49 kg
Wymiary:
22.91 x 15.19 x 1.91
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Udostępnij
Czytaj nas na: