• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Nutritional characteristics of the peptide powdered bone » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Nutritional characteristics of the peptide powdered bone

ISBN-13: 9786205522653 / Angielski / Miękka / 116 str.

Myong Jin Kim; Se Ho Li; Song Chol U
Nutritional characteristics of the peptide powdered bone Kim, Myong Jin, Li, Se Ho, Chol U, Song 9786205522653 Scholars' Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Nutritional characteristics of the peptide powdered bone

ISBN-13: 9786205522653 / Angielski / Miękka / 116 str.

Myong Jin Kim; Se Ho Li; Song Chol U
cena 295,46
(netto: 281,39 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 295,46
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

We will describe in this book the preparation of a peptide powdered bone product with a high digestibility of bone proteins by processing animal bones to destroy their protein structures and redecomposing them using proteolytic enzymes and its Nutritional characteristics, through a case study. It is expected that developing processed foods with few side effects on the human body and rich sources of raw materials like powdered animal bones will have some significance in promoting human health. The book presents, with examples, studies to integrate and systematize the preceding data, elucidate a production process and hygienic safety of the peptide powdered bone, scientifically make clear the major nutrient components of the peptide powdered bone, and scientifically clarify changes of the peptide powdered bone on laboratory animals.

Wydawca:
Scholars' Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9786205522653
Ilość stron:
116
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka

Myong Jin Kim-studied medicine at Phyongsong Medical Institute, Pyongsong, D.P.R. of Korea. He is now a graduate student at the university.Se Ho Li-Head, Pyongsong college of Commercial Services, Pyongsong, D.P.R. of Korea.Song Chol U-Head, Pyongsong University of Medicine, Pyongyang, D.P.R. of Korea.

Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia