• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Numerical Recipes Source Code CD-ROM 3rd Edition: The Art of Scientific Computing » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Numerical Recipes Source Code CD-ROM 3rd Edition: The Art of Scientific Computing

ISBN-13: 9780521706858 / Angielski / Compact Disc / 2007

Brian P. Flannery
Numerical Recipes Source Code CD-ROM 3rd Edition: The Art of Scientific Computing Brian P. Flannery 9780521706858 Cambridge University Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Numerical Recipes Source Code CD-ROM 3rd Edition: The Art of Scientific Computing

ISBN-13: 9780521706858 / Angielski / Compact Disc / 2007

Brian P. Flannery
cena 507,62 zł
(netto: 483,45 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 489,90 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This CD-ROM contains complete source code in C++ for the brand-new Numerical Recipes, Third Edition, plus source code from all earlier editions.

Kategorie:
Informatyka, Bazy danych
Kategorie BISAC:
Computers > Mathematical & Statistical Software
Wydawca:
Cambridge University Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780521706858
Rok wydania:
2007
Wydanie:
Revised
Waga:
0.09 kg
Wymiary:
19.02 x 13.77 x 1.5
Oprawa:
Compact Disc
Wolumenów:
01

' ... an essential component of any serious scientific or engineering library.' Computing Reviews

Press, William H. William H. Press holds the Raymer Chair in Computer Sciences and Integrative Biology at the University of Texas at Austin. Teukolsky, Saul A. Saul A. Teukolsky is H. A. Bethe Professor in Physics in the Radiophysics and Space Research Department of Cornell University. Vetterling, William T. William Vetterling is a Research Fellow and Director of the Image Science Laboratory at ZINK Imaging, LLC in Waltham, MA. His career includes eight years on the physics faculty at Harvard, and 20 years of numerical modeling and laboratory research on digital imaging at Polaroid Corporation. Flannery, Brian P. Brian P. Flannery is Science, Strategy and Programs Manager at Exxon Mobil Corporation.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia