Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Nuggets of Gold: Further Processed Chicken and the Making of the American Diet » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2678508]
•
Literatura piękna
[1635285]
więcej...
•
Turystyka
[64041]
•
Informatyka
[142605]
•
Komiksy
[32622]
•
Encyklopedie
[21611]
•
Dziecięca
[515985]
•
Hobby
[108831]
•
AudioBooki
[2077]
•
Literatura faktu
[198745]
•
Muzyka CD
[655]
•
Słowniki
[2748]
•
Inne
[405763]
•
Kalendarze
[1920]
•
Podręczniki
[165164]
•
Poradniki
[410648]
•
Religia
[455855]
•
Czasopisma
[400]
•
Sport
[59759]
•
Sztuka
[227679]
•
CD, DVD, Video
[3917]
•
Technologie
[205170]
•
Zdrowie
[88650]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3088]
•
Puzzle, gry
[3369]
•
Literatura w języku ukraińskim
[266]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10257]
Kategorie szczegółowe BISAC
Nuggets of Gold: Further Processed Chicken and the Making of the American Diet
ISBN-13
: 9780820366357 / Angielski
Patrick Dixon
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Nuggets of Gold: Further Processed Chicken and the Making of the American Diet
ISBN-13
: 9780820366357 / Angielski
Patrick Dixon
cena
739,82
zł
(netto: 704,59 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 716,90 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
inne wydania
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Socjologia i społeczeństwo
Kategorie BISAC:
Social Science
>
Agriculture & Food (see also Political Science - Public Policy - Agricultur
Business & Economics
>
Industries - Food Industry
Cooking
>
Specific Ingredients - Poultry
Wydawca:
University of Georgia Press
Seria wydawnicza:
Politics and Culture in the Twentieth-Century South
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780820366357
Dixon, Patrick
"Patrick Dixon" is a feature writer, business owne...
więcej >
Udostępnij
Czytaj nas na: