Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
No-Waste Kitchen Gardening: Regrow Your Leftover Greens, Stalks, Seeds, and More » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2320177]
•
Literatura piękna
[1570649]
więcej...
•
Turystyka
[62770]
•
Informatyka
[128364]
•
Komiksy
[28043]
•
Encyklopedie
[21830]
•
Dziecięca
[506733]
•
Hobby
[105652]
•
AudioBooki
[2467]
•
Literatura faktu
[191721]
•
Muzyka CD
[954]
•
Słowniki
[2894]
•
Inne
[391142]
•
Kalendarze
[321]
•
Podręczniki
[157866]
•
Poradniki
[408735]
•
Religia
[440016]
•
Czasopisma
[448]
•
Sport
[54423]
•
Sztuka
[210584]
•
CD, DVD, Video
[4234]
•
Technologie
[172495]
•
Zdrowie
[90014]
•
Książkowe Klimaty
[125]
•
Zabawki
[4354]
•
Puzzle, gry
[3502]
•
Literatura w języku ukraińskim
[217]
•
Art. papiernicze i szkolne
[12000]
Kategorie szczegółowe BISAC
No-Waste Kitchen Gardening: Regrow Your Leftover Greens, Stalks, Seeds, and More
ISBN-13
: 9780760361603 / Angielski / Miękka / 2018 / 128 str.
Katie Elzer-Peters
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
No-Waste Kitchen Gardening: Regrow Your Leftover Greens, Stalks, Seeds, and More
ISBN-13
: 9780760361603 / Angielski / Miękka / 2018 / 128 str.
Katie Elzer-Peters
cena
85,64
zł
(netto: 81,56 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 83,12 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Hobby
,
Ogród
Kategorie BISAC:
Gardening
>
Techniques
Gardening
>
Vegetables
House & Home
>
Sustainable Living
Wydawca:
Cool Springs Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780760361603
Rok wydania:
2018
Numer serii:
000948659
Ilość stron:
128
Waga:
0.29 kg
Wymiary:
23.88 x 16.76 x 1.27
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Udostępnij
Czytaj nas na: