• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

My Life in Baking: Fifty Years on » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

My Life in Baking: Fifty Years on

ISBN-13: 9780993540509 / Angielski / Miękka / 2016 / 154 str.

Clive Mellum;Jonquil Hole
My Life in Baking: Fifty Years on Clive Mellum, Jonquil Hole 9780993540509 Flanko Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

My Life in Baking: Fifty Years on

ISBN-13: 9780993540509 / Angielski / Miękka / 2016 / 154 str.

Clive Mellum;Jonquil Hole
cena 82,06
(netto: 78,15 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 81,39
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Clive Mellum has been a master baker for 50 years, and is responsible for having taught literally hundreds of bakers, professional as well as amateurs. He started becoming really interested in doughs and fermentation at the age of about eleven. "And even if I carried on baking for another 50 years, I would still be learning every day. There is so much to learn, no one can ever say they know it all." Despite his humility he is widely regarded by many of Britain's best bakeries as being one of the foremost influences in the "Real Bread" revolution that is sweeping across the country. Having been taught the art of fermentation through the 1960s only to experience its decline through a lack of understanding of its importance, Clive set out on a mission to work with the independent milling industry
to resurrect this forgotten art in family bakeries.
He now works as an independent bread consultant, imparting 50 years of knowledge to an eager and ever-increasing audience. The author leads his readers through his Basic and Advanced workshops in baking. Besides a great variety of recipes, the book offers background information on craft baking in Britain and abroad, and relates anecdotes from a lifetime of bread making. "The man's a walking encyclopaedia of bread."
David Jones, Manna from Devon, Kingswear

Clive Mellum has been a master baker for 50 years, and is responsible for having taught literally hundreds of bakers, professional as well as amateurs.He started becoming really interested in doughs and fermentation at the age of about eleven. "And even if I carried on baking for another 50 years, I would still be learning every day. There is so much to learn, no one can ever say they know it all".Despite his humility he is widely regarded by many of Britain’s best bakeries as being one of the foremost influences in the "Real Bread" revolution that is sweeping across the country. Having been taught the art of fermentation through the 1960s only to experience its decline through a lack of understanding of its importance, Clive set out on a mission to work with the independent milling industry
to resurrect this forgotten art in family bakeries.
He now works as an independent bread consultant, imparting 50 years of knowledge to an eager and ever-increasing audience.The author leads his readers through his Basic and Advanced workshops in baking. Besides a great variety of recipes, the book offers background information on craft baking in Britain and abroad, and relates anecdotes from a lifetime of bread making."The man’s a walking encyclopaedia of bread."
David Jones, Manna from Devon, Kingswear

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Baking
Cooking > Courses & Dishes - Bread
Wydawca:
Flanko Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780993540509
Rok wydania:
2016
Dostępne języki:
Angielski
Ilość stron:
154
Waga:
0.32 kg
Wymiary:
25.425.4 x 20.325.4 x 20.3 x 0
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia