Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Método de Caso Para La Comercialización del Queso de Poro Genuino de Balancán » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2690469]
•
Literatura piękna
[1636033]
więcej...
•
Turystyka
[61950]
•
Informatyka
[141570]
•
Komiksy
[31804]
•
Encyklopedie
[21622]
•
Dziecięca
[510205]
•
Hobby
[106610]
•
AudioBooki
[1967]
•
Literatura faktu
[199190]
•
Muzyka CD
[473]
•
Słowniki
[2705]
•
Inne
[406553]
•
Kalendarze
[1401]
•
Podręczniki
[165137]
•
Poradniki
[408151]
•
Religia
[455261]
•
Czasopisma
[422]
•
Sport
[59164]
•
Sztuka
[223670]
•
CD, DVD, Video
[3791]
•
Technologie
[205993]
•
Zdrowie
[87965]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2617]
•
Puzzle, gry
[3204]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[9860]
Kategorie szczegółowe BISAC
Método de Caso Para La Comercialización del Queso de Poro Genuino de Balancán
ISBN-13
: 9781097467372 / Hiszpański / Miękka / 2018 / 54 str.
Mar?a Ydolina Rosales P?rez
;
Claudia Fabiola ?vila Guzm?n
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Método de Caso Para La Comercialización del Queso de Poro Genuino de Balancán
ISBN-13
: 9781097467372 / Hiszpański / Miękka / 2018 / 54 str.
Mar?a Ydolina Rosales P?rez
;
Claudia Fabiola ?vila Guzm?n
cena
114,39
zł
(netto: 108,94 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 107,22 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Pedagogika i oświata
Kategorie BISAC:
Education
>
Collaborative & Team Teaching
Wydawca:
Independently Published
Język:
Hiszpański
ISBN-13:
9781097467372
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
54
Waga:
0.09 kg
Wymiary:
22.91 x 15.19 x 0.33
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Udostępnij
Czytaj nas na: