• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Modernist Pizza » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2140097]
• Literatura piękna
 [1460546]

  więcej...
• Turystyka
 [61140]
• Informatyka
 [138902]
• Komiksy
 [24805]
• Encyklopedie
 [21898]
• Dziecięca
 [460881]
• Hobby
 [93255]
• AudioBooki
 [3713]
• Literatura faktu
 [213039]
• Muzyka CD
 [7369]
• Słowniki
 [2067]
• Inne
 [544357]
• Kalendarze
 [1066]
• Podręczniki
 [91117]
• Poradniki
 [412124]
• Religia
 [397146]
• Czasopisma
 [539]
• Sport
 [51031]
• Sztuka
 [174210]
• CD, DVD, Video
 [770]
• Technologie
 [145766]
• Zdrowie
 [74982]
• Książkowe Klimaty
 [88]
• Puzzle, gry
 [2529]
• Large Print
 [20563]
• Literatura w języku ukraińskim
 [193]
Kategorie szczegółowe BISAC

Modernist Pizza

ISBN-13: 9781734386127 / Angielski / Twarda / 2021 / 3 str.

Nathan Myhrvold; Francisco Migoya
Modernist Pizza Nathan Myhrvold Francisco Migoya 9781734386127 Cooking Lab - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Modernist Pizza

ISBN-13: 9781734386127 / Angielski / Twarda / 2021 / 3 str.

Nathan Myhrvold; Francisco Migoya
cena 1967,96 zł
(netto: 1874,25 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1939,02 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych.

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Photography > Subjects & Themes - Food
Cooking > Courses & Dishes - Pizza
Cooking > History
Wydawca:
Cooking Lab
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781734386127
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
3
Waga:
16.22 kg
Wymiary:
40.89 x 34.54 x 26.16
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Myhrvold, NathanNathan Myhrvold, founder of Modernist Cuisine, is the lead author of Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, Modernist Cuisine at Home, The Photography of Modernist Cuisine, Modernist Bread, and Modernist Pizza. He routinely pushes the boundaries of cuisine as a chef, scientist, photographer, and writer. He did postdoctoral work with Stephen Hawking and while working as the CTO of Microsoft, he took a leave of absence to earn a culinary diploma from École de Cuisine La Varenne in France. Nathan retired from Microsoft in 1999 to found Intellectual Ventures and pursue several lifelong interests, including photography and cooking. Inspired by the void in literature about culinary science and the cutting-edge techniques used in the world's best restaurants, Myhrvold assembled the Modernist Cuisine team to share the art and science of cooking with others. Modernist Cuisine Gallery by Nathan Myhrvold opened in 2017 after Nathan received continued requests to buy photographs found in his books. With four locations, the gallery features large-scale, limited-edition artwork and ships worldwide. Migoya, FranciscoFrancisco Migoya, head chef of Modernist Cuisine, is the coauthor of Modernist Bread and Modernist Pizza. Together with Nathan Myhrvold, he directs culinary research and development of new techniques and recipes. An innovative pastry chef, Migoya's book, The Elements of Dessert (John Wiley & Sons, 2012), won a 2014 International Association of Culinary Professionals Cookbook Award. He has been recognized as a top US pastry chef and chocolatier with accolades that include the Medal of Master Artisan Pastry Chef (2013) from Gremi de Pastisseria de Barcelona. Migoya owned Hudson Chocolates in New York and worked at both The French Laundry and Bouchon Bakery as executive pastry chef. Prior to joining the Modernist Cuisine team, Migoya was a professor at The Culinary Institute of America where his areas of instruction included bread, viennoiserie, pastry, and culinary science.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl
Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl
Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2023 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia