• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Mikrobielle und physiko-chemische Qualität von Joghurtmarken in Kano, Nigeria » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Mikrobielle und physiko-chemische Qualität von Joghurtmarken in Kano, Nigeria

ISBN-13: 9786209046551 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 60 str.

Emmanuel Michael Omola; Abdullahi Kawo; Shamsuddeen Usman
Mikrobielle und physiko-chemische Qualität von Joghurtmarken in Kano, Nigeria Omola, Emmanuel Michael, Kawo, Abdullahi, Usman, Shamsuddeen 9786209046551 Verlag Unser Wissen - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Mikrobielle und physiko-chemische Qualität von Joghurtmarken in Kano, Nigeria

ISBN-13: 9786209046551 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 60 str.

Emmanuel Michael Omola; Abdullahi Kawo; Shamsuddeen Usman
cena 107,15
(netto: 102,05 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 107,15
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

In den letzten Jahren hat die Beliebtheit von Joghurt zugenommen, einer Delikatesse mit hohem Nährwert, die in der ganzen Welt konsumiert wird, aber sehr anfällig für pathogene Mikroorganismen ist. Ziel dieses Buches ist es, die mikrobiologische und physikalisch-chemische Qualität dieser Produkte zu bestimmen, um ihre Sicherheit für den Verbraucher zu gewährleisten. Das erste Kapitel ist eine Einführung in die Geschichte der Joghurtherstellung. Kapitel zwei führt in die grundlegenden Konzepte der Fermentation ein und behandelt Zutaten, Starterkulturen, Herstellungsverfahren, Qualitätskontrolle und Faktoren, die die Qualität von Joghurt beeinflussen. In Kapitel drei werden physikalisch-chemische und mikrobiologische Verfahren vorgestellt. Kapitel vier befasst sich mit den Ergebnissen der Arbeit, während das letzte Kapitel auf die Diskussion ausgerichtet ist. Dieses Buch wird allen Studierenden der Mikrobiologie in Lehre und Forschung, der Biochemie, den Gesundheitsbehörden, den Lebensmittelaufsichtsbehörden und den Praktikern in der Industrie empfohlen.

Kategorie BISAC:
Science > Mikrobiologia
Wydawca:
Verlag Unser Wissen
Język:
Niemiecki
ISBN-13:
9786209046551
Rok wydania:
2025
Ilość stron:
60
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka
Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia