• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Micropropagation of Stevia rebaudiana: Protocol and Cost » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Micropropagation of Stevia rebaudiana: Protocol and Cost

ISBN-13: 9783659813733 / Angielski / Miękka / 2015 / 208 str.

Sivaram Latha;Mukundan Usha;Dawda Himanshu
Micropropagation of Stevia rebaudiana: Protocol and Cost Sivaram Latha, Mukundan Usha, Dawda Himanshu 9783659813733 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Micropropagation of Stevia rebaudiana: Protocol and Cost

ISBN-13: 9783659813733 / Angielski / Miękka / 2015 / 208 str.

Sivaram Latha;Mukundan Usha;Dawda Himanshu
cena 321,60
(netto: 306,29 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 321,60
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

An increase in the occurrence of diabetes and the popularity of weight-loss diets has intensified the search for low-calorie alternatives to sugar. The health hazards associated with artificial sweeteners have prompted scientists to turn to natural sources in search of non-sugar sweeteners. The ideal sweetener would have to be sweet, low-calorie, and more importantly, safe for consumption. The plant Stevia rebaudiana, a herb from the sunflower family, is a rich and promising source of the glycosides 'stevioside' and 'rebaudioside' which are up to 300 times sweeter than sugar. This plant grows in the wild in South America. This work explores the in vitro methods of propagating Stevia rebaudiana in large numbers for the commercial production of stevioside as well as the cost involved in the process. This work compares the expenses incurred during the small-scale and large-scale micropropagation of Stevia. This book provides an interesting commercial view of the micropropagation of Stevia rebaudiana.

An increase in the occurrence of diabetes and the popularity of weight-loss diets has intensified the search for low-calorie alternatives to sugar. The health hazards associated with artificial sweeteners have prompted scientists to turn to natural sources in search of non-sugar sweeteners. The ideal sweetener would have to be sweet, low-calorie, and more importantly, safe for consumption. The plant Stevia rebaudiana, a herb from the sunflower family, is a rich and promising source of the glycosides stevioside and rebaudioside which are up to 300 times sweeter than sugar. This plant grows in the wild in South America. This work explores the in vitro methods of propagating Stevia rebaudiana in large numbers for the commercial production of stevioside as well as the cost involved in the process. This work compares the expenses incurred during the small-scale and large-scale micropropagation of Stevia. This book provides an interesting commercial view of the micropropagation of Stevia rebaudiana.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Botanika
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783659813733
Rok wydania:
2015
Dostępne języki:
Angielski
Ilość stron:
208
Waga:
0.31 kg
Wymiary:
22.922.9 x 15.222.9 x 15.2 x 1
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Dr. Latha Sivaram was awarded her PhD in Botany from the University of Mumbai in 2002. Dr. Usha Mukundan is the Head of the Institution, R.J. College, Mumbai with over 35 years of research experience in the field of plant sciences. Dr. Himanshu Dawda is an Associate Professor of Botany at R.J. College, with a specialization in Plant Physiology.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia